Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Adana'daki Gratis Mağazasında Yaşadığım Rahatsız Edici Deneyim

Rukiye
11 Ağustos 2024 16:58

Bugün Adana'da Esas 01 AVM'deki Gratis mağazasına alışveriş yapmak üzere gittim. Gün içerisinde ikinci gidişimdi. İlk seferde alacaklarımı alıp çıktım, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak öğleden sonra 15:50 civarı almayı unuttuğum malzemeler olduğu gerekçesiyle mağazada dolaşmaya başladım. Ürünleri inceledim. Ürünleri incelerken mağazada bulunan N** isimli personelin beni takip ettiğini fark ettim. Belki yanlış anlamışımdır diyerek farklı reyonlara yöneldim ama personel ısrarla beni takip etmeyi bırakmadı. Personelin bu yaklaşımı kesinlikle iyi niyetli değildi. İçeride fazlasıyla müşteri varken özellikle beni takip etmesi giyinme tarzımla ilgiliydi. Çarşaflı peçeli oluşumdan dolayı kendince "hırsız" muamelesi yaptı bana. Takip etmesinden aşırı rahatsız olup nedenini sorunca her müşteriye böyleyiz dedi. Ancak ben kendisini beni parmakla gizlice müdürüne söylerken gördüğüm için sorma gereği duydum. Müdürünün yanında hanımefendi derdiniz nedir, neden takip ediyorsunuz diye sordum. Biz her müşteriye böyleyiz dedi. Ben personelin her müşteriyi müdürüne özellikle söyleyip takip ettiğine asla inanmıyorum. Ayrıca müdür kusura bakmayın belki yanlış anladınız demek yerine personelle bir olup bana ahkam kesti. Bugün çok üzücü bir şekilde giyinme tarzımdan kaynaklı ayrımcılığa uğradım. Mağazada rahatsız edildim. Böyle personeller Gratis mağazasına yakışmıyor.

11 Ağustos 2024 17:14 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Sibel sonuçtan memnun değil

Gratis Müşteri Takibi Konusundaki Rahatsızlıklarım

Sibel
12 Ağustos 2024 22:39

26 Aralık 2024 15:07

Tuğba
01 Haziran 2024 01:49
Gratis Personel Alaycı Tavır Ve Kasada İşlem Yapmaması
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Ereylin AVM Kdz. Ereğli Gratis Personeli Kötü Muamele Yaptı

Zeynep