Getmobil Sitesinde Sipariş Ve İptal Sorunu

09 Temmuz 2024 17:37

Getmobil sitesinden 1 Temmuz 2024 tarihinde iPhone 13 telefon siparişi verdim. Bana ayın 9'unda, telefonda problem olduğunu ve ellerinde başka telefon olmadığından iptal etmek zorunda kaldıklarını belirttiler. Oysa ki sitelerinde hala aynı marka ve özellikte telefonlar satışta. Müşteri hizmetlerine bu durumu ilettiğimde, satıcının farklı olabileceğini söylediler. Siz bizim ana merkezimizden sipariş vermişsiniz ve orada stok yok dediler. Yine kontrol ettim, benim satın aldığım satıcı Ceptego, şu anda satışı yapılan telefonların satıcısı da Ceptego. Yine müşteri hizmetlerini aradım ve şu an satıyorsunuz dedim, iptalden başka bir konuda yardımcı olamayız dediler. Kredi kartına 6 taksit ile telefonu almıştım. Şimdi muhtemelen bana o para 6 taksit şeklinde geri dönecek ve kredi kartı limitim doldu. Yeni bir telefon almak istesem kredi kartımda limit yok. 9 gün boyunca benim 38 bin TL'mi kullandılar ve şimdi iade ediyorlar, o da taksitle... Hem siparişimin hem de şu anda sitede satışta olan telefonun ekran görüntülerini ekledim.

09 Temmuz 2024 18:19 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Merhaba, Müşteri hizmetleri ekibimiz sizi arayarak detaylı bilgilendirmeyi sizinle paylaşacaktır. Sevgiler, Getmobil Ekibi

Ebru
10 Temmuz 2024 13:30

Evet bugün iletişime geçtiler, bana sitenizde kullanılmak üzere 1000 TL indirim kuponu sunuyorsunuz, ben kupon istemiyorum, ortada bir problem var, aynı satıcı aynı ürünü hala satmaya devam ediyor ama size stok diyor (Muş) böyle bir saçmalık olabilir mi? Benim sorunum kesinlikle çözüme ulaştırılmadı, bir daha asla sitenizden alışveriş yapmam o yüzden indirim kuponunun bir anlamı yok benim için. Şikayeti okuyan arkadaşlar kesinlikle paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin. Araştırmaya devam edeceğim eğer başka yapmam gereken şikayet, hukuki yollar v. S. Varsa deneyeceğim.

18 Şubat 2024 13:03
Getmobil İade Ücretini Geri Vermiyor, Konu İle İlgili Yalan Söylüyor!
Birkan sonuçtan hiç memnun değil

Getmobil Bozuk İphone 13 Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Birkan