İlknur sonuçtan memnun değil

Getir Büyük Eksik Sipariş Ücret İadesi

Getir Büyük Eksik Sipariş Ücret İadesi
10 Eylül 2024 16:50

Merhabalar, Getir firmasından yaptığım son siparişimde birkaç ürünüm eksik geldi ve buna istinaden canlı destekten yardım istememe rağmen çözüm merkezi konuyu hâlâ bekletmekte, herhangi bir çözüm yapılmadı ve ücret iadeleri gerçekleştirilmedi. Bu gerçekten yaptığımız online alışveriş için güven kırıcı bir hareket. Eksik gelen ve yine de kartımdan çekilen ücretin iadesini istiyorum.
Amasya et ürününden 4 adet, dana kavurmadan 3 adet, kalamar paketten 4 adet ve 1 adet şeftali ve 1 Erikli Su ürünleri gelmedi.

Ayrıca Getir Büyük'ten ve Getir'den sürekli alışveriş yapan bir müşterisiyim. Sipariş geçmişimden bakabilirler. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmak gerçekten beni çok üzdü.

04 Ekim 2024 14:57

Getir market siparişimde eksik gelen ürünlerin ücretlerini ödemiyorlar ve dönüş yapmıyorlar. 01 ekim 2024 de yaptığım getir siparişim için hiç ilgilenen yok getirden onlarca binlerce alış verişim varken buna rağmen müşterisiyle ilgilenmemesi güven kırıcı.

01 Ekim 2024 19:07

Getir hızlı dan yaptığım bugünkü siparişimde pişik kremlerim ve dondurma eksik gönderilmiş bununla ilgili ücret iademi lütfen bekletmeden yapmanızı ve destek olmanızı rica ediyorum getirin bu konuda müşteriye yardımcı olmasını ve çözüm merkezinden hızlı çözüm olmasını rica ediyorum. Getir bünyesinde bin tane alışverişim mevcut fakat sorun yaşadığımda bunu hızlı çözmenizi rica ediyorum.

28 Eylül 2024 13:25

Getir den getir hızlı marketten yaptığım 2 alışverişimde de eksik ürünler geldi otomatik canlı destekten bildirmem rağmen 3 gündür dönüş yapılmadı. Sorun çözümlendi iade olacak yazdı robot otomatik canlı destek ama hiçbir dönüş olmuyor cidden güvenilmezler

11 Eylül 2024 19:23

Getir büyük online yetkililerine sesleniyorum, Getir büyük market online alışverişim eksik olan ürünlerle ilgili hiçbir işlem yapıp iadelerimi yapmıyor, bir çok getir alışverişim oldu bu denli güvensiz veren tavırları yüzünden bu markadan alışverişin yapılması gerçekten kötü olacağını düşünmekteyim hala aksiyon alınmıyor birileri bu konuya el atmalı.

12 Eylül 2024 19:56

Çok aramalar gerçekleştirdim uzun sürdü özüm merkezi geç dönüş sağladı ama sonuçta sorun çözüldü teşekkürler

29 Eylül 2024 16:44

Getir marketten aldığım siparişlerimle ilgili eksik ürünler için ücret iadesi yapıldığı belirtiliyor robot otomatik sorun çözüm merkezinden aldığım yanıt bu ama yapılan ücret iadesi yok eksik gelen siparişlerimle ilgili kimseye ulaşamıyorum bu kadar ilgisiz olunması bizi üzüyor gerçekten güven kırıcı, bir ton alışverişim var getir ugulamasında ama son birkaç aydır çok ilgisizlik müşteri memnuniyeti yok.

29 Eylül 2024 16:45

Benim sorunlarım için dönüş ve ücret iadelerimi istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

02 Ekim 2024 12:05

Dün yaptığım bir getir alışverişimde pişik kremlerim ve dondurmalar gelmedi diğer ürünler vardı iadesini talep ettim. Getir çözüm merkezi, akşam saatinde beni arayıp kuryeyle görüşüp döneceklerini belirtmişlerdi sorunum çözülmedi eksik gelen ürünlerin iadesi yapılmadı dün yaptığım bir alışverişte bu konuda yetkililerden yardım rica ediyorum.

Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Ceyhun
03 Ocak 2024 23:15
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
18 Haziran 2024 20:28
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
24 Aralık 2024 21:09
Mücahit sonucu yetersiz buldu

Mücahit
10 Aralık 2023 17:10
Dipse sonuçtan hiç memnun değil

Dipse
20 Ocak 2025 22:45