Gaming.gen.tr Hatalı Monitör Ve Yanıltıcı Teknik Destek Deneyimi!

Gaming.gen.tr Hatalı Monitör Ve Yanıltıcı Teknik Destek Deneyimi!
Evren
12 Ekim 2024 12:337.964

Gaming.gen.tr internet sitesinde Dell g2724d model monitör satın aldım. Monitörü sıfır aldığım bilgisayara bağladım yalnız monitörden görüntü gelmedi. Ayrıca, monitör testi yaptıktan sonra monitörün ortasından geçen kırmızı çizgi olduğunu fark ettim. Daha sonra bağlantılarının ve kırmızı çizginin fotoğrafını çekerek gaming.gen.tr teknik servisine bildirdim. Monitörü göndermemi söylediler. Monitörü kargoya verdim. Teknik servisin monitörü incelemesi yaklaşık 4 gün sürdü. Teknik servise, monitörden görüntü alıp alamadıklarını sordum. Görüntü aldıklarını ilettiler. Ekranda çizgi çıktığı için iade olmasını talep ettim. 7 gün sonra iade tamamen gerçekleşti. Neredeyse her gün monitörümün durumunu telefonlar arayarak sordum.
Bilgisayarım sıfır olduğu için ekran kartından kaynaklanabileceğini düşünmüştüm. Etrafımda başka monitör olmadığı için bilgisayarımı deneyemedim. Bu yüzden bilgisayarı uzak bir yere taşıyarak ekran kartımı test etmek istedim. Test ettiğimde, bilgisayarımın farklı bir monitörde çalıştığını, ekran kartımda sorun olmadığını gözlemledim.
Yorumlarım;
Monitörlerde sorunlar çıkabiliyor, bunu anlıyorum. Önemli olan, alışveriş yaptığımız yer sattığı ürünün arkasında ne kadar duruyor ve sizin sorularınıza ne kadar doğru cevap verdikleridir.
Gaming.gen.tr'nin bana verdiği hatalı cevaplar yüzünden bilgisayarımın sorunlu olabileceğini düşündüm ve zaman ve enerji harcayarak günümü boşa harcadım. Bununla birlikte boşuna enerji harcadım.
Yaşadığım bu kötü tecrübe nedeniyle bir daha gaming.tr'den alışveriş yapmayacağım.

Mert
Mert
18 Ekim 2024 17:44

Merhabalar Evren Hanım bende aynı monitörü sipariş verdim acaba sizin iade ettiniz monitörü bana mı gönderdiler video yükledim acaba kontrol edebilir misiniz?

Saim
Saim
14 Ekim 2024 02:06

Gamegentr kasa toplafim kasa ön camı kırık geldi kasanın ön tarafunda köpük yoktu ve cami çatlamış geldi iade etmeleri videolu şekilde atım bana tutanak tuturmami istediler kargo firmasının hatalı olduğunu düşünüyorum çünkü kopuksuz gönderdiler ve iade etmediler

Hüseyin
27 Ağustos 2024 22:486.188

Gaminggentr üzerinden aldığım Dell G2724D monitör geçen hafta elime ulaştı. Monitör geldiğinde video kaydı ile açılım ya...

2 Destek

Gaming.gen.tr Gaminggentr Teknik Destek Skandalı

Berkay
6 Eylül 2023 15:269.969

27.04.2023 tarihinde GamingGenTR'den 2 yıl garanti kapsamında ''Dell 24 ̈ G2422HS ıps 165Hz'' marka bir monitör aldım. M...

1 Destek

Tümünü Gör