Fuzul Otomotiv Araç Teslim Tarihi Hakkında Yanıltıcı Bilgi Ve Mağduriyet

24 Temmuz 2024 20:57

Fuzul Ev Gebze/Kocaeli merkez şube üyesiyim. Nisan 2024 araç çekilişinde araç almaya hak kazandım. Şubeyi arayarak görüştüm ve benden kefil ile şubeye gelmem gerektiğini istediler ve ben de gittim. Kefilimin ve kendi evraklarımı müşteri temsilcisi ile şubede çıkardık. İlgili zamandan birkaç gün sonra müşteri temsilcim 4A hizmet dökümü evrakınızı yanlış olmuş, bana tekrardan iletir misiniz dedi. Ben de 5 dakika içerisinde 4A hizmet dökümü evrakımı müşteri temsilcime ilettim. Daha sonrasında 25 Temmuz 2024 tarihinde size araç teslim sürenizdir dediler. Ben de araç buldum. Aracın ruhsatı, fotoğrafları, kilometresi, trameri hepsini ilettim ve müşteri temsilcim G**** Hanım sisteme yüklediğini söyledi. Müşteri hizmetlerini aradığımda da öğrendiğim müşteri temsilcim yüklemiş. 25 Temmuz 2024 tarihinde araç teslim tarihi diye not düşmüş. 23 Temmuz 2024 tarihinde G**** Hanım tarafımı arayarak 4A hizmet dökümü evrağımda sorun olduğunu ve benden tekrar evrak iletmemi söylemiştir. Ben de istediğinden birkaç dakika sonra hemen ona da ilettim (3. kez 4A hizmet dökümü iletiyorum). İlettikten sonra beni arayarak araç teslim tarihiniz farklı bir tarihe kalacağını söylemektedir. 25 Temmuz 2024 tarihini belirtmişlerken ben araç sahibiyle anlaşmış, bütün işlemleri hallettiğim halde bu cevap ile karşılaştım. 24 Temmuz 2024 tarihinde Gebze merkez şubeye gittim ve G**** Hanım beni müdürleri ile görüştürdü. E**** Hanım, size kimse 25 Temmuz araç teslim edemez diye bilgi veremez. Size aracı 25 Temmuz'da teslim etmemizin mümkünatı yok. En erken zamana tarih çıkaracağım, onu alırsınız diyor. Ben de diyorum ki araca kapora verdim, 10.000 ₺ bu yanacak, bunu karşılayacak mısınız? Hayır, karşılayamayız. 25 Temmuz'a araç teslim edemem. Dalga geçer gibi de araç bulmak, araç almak istemiş oldukları evrakları teslim etmek bu kadar basitmiş gibi E**** Hanım benim ile dalga geçer gibi konuşuyor. 5 gün içerisinde araç bulacağım, sil baştan araç bilgilerini Fuzul ile paylaşacağım, bunları yapmak çocuk oyuncağı gibi konuşuyor. Ve yalan söyleyerek size kimse 25 Temmuz 2024 tarihi araç tesliminiz var diyemez diyor. Müşteri temsilcim G**** Hanım ve telefon ile görüşmüş olduğum müşteri hizmetleri A***** Hanım, 25 Temmuz araç teslim diye notu gördüğünü söylemiştir. E**** Hanım bana yalan söyleyerek size kimse 25 Temmuz 2024 teslim tarihi veremez diyerek beni yalancı olarak çıkarmaya çalışmıştır. 24 Temmuz 2024 tarihinde dönüş olmamıştır. 25 Temmuz'da araç teslim rica ederim. E**** Hanım'dan şikayetçiyim.

24 Temmuz 2024 20:58

229706 Fuzul Ev Gebze/Kocaeli merkez şube üyesiyim. Nisan 2024 araç çekilişinde araç almaya hak kazandım. Şubeyi arayarak görüştüm ve benden kefil ile şubeye gelmem gerektiğini istediler ve bende gittim. Kefilimin ve Kendi evraklarımı müşteri temsilcisi ile şubede çıkardık. İlgili zamandan birkaç gün sonra müşteri temsilcim 4A hizmet dökümü evrakınızı yanlış olmuş bana tekrardan iletir misiniz dedi. Bende 5 dakika içerisinde 4a hizmet dökümü evrakımı müşteri temsilcime ilettim. Daha sonrasında 25 Temmuz 2024 tarihinde size araç teslim sürenizdir dediler bende araç buldum. Aracın ruhsatı- fotoğrafları - kilometresi - trameri hepsini ilettim ve müşteri temsilcim gamze hanım sisteme yüklediğini söyledi müşteri hizmetlerini aradığımda da öğrendiğim müşteri temsilcim yüklemiş. 25 Temmuz 2024 tarihinde araç teslim tarihi diyede not düşmüş. 23 Temmuz 2024 tarihinde gamze hanım tarafımı arayarak 4A hizmet dökümü evrağımda sorun olduğunu ve benden tekrar evrak iletmemi söylemiştir. Bende istediğinden birkaç dakika sonra hemen ona da ilettim. ( 3. Kez 4a hizmet dökümü iletiyorum). İlettikten sonra beni arayarak araç teslim tarihiniz farklı bir tarihe kalacağını söylemektedir. 25 Temmuz 2024 tarihini belirtmişlerken ben araç sahibiyle anlaşmış. Bütün işlemleri hallettiğim halde bu cevap ile karşılaştım. 24 Temmuz 2024 tarihinde Gebze merkez şubeye gittim ve gamze hanım beni müdürleri ile görüştürdü. Elmas hanım size kimse 25 Temmuz araç teslim edemez diye bilgi veremez. Size aracı 25 temmuzda teslim etmemizin mümkünatı yok. En erken zamana tarih çıkaracağım. Onu alırsınız diyor. Bende diyorum ki araca kapora verdim 10.000 ₺ bu yanacak bunu karşılayacak mısınız hayır karşılayamayız. 25 temmuza araç teslim edemem. Dalga geçer gibide araç bulmak araç almak istemiş oldukları evrakları teslim etmek bu kadar basitmiş gibi elmas hanım benim ile dalga geçer gibi konuşuyor. 5 gün içerisinde araç bulacağım sil bastan araç bilgilerini fuzul ile paylaşacağım bunları yapmak çocuk oyuncağı gibi konuşuyor. Ve yalan söyleyerek size kimse 25 Temmuz 2024 tarihi araç tesliminiz var diyemez diyor. Müşteri temsilcim gamze hanım ve Telefon ile görüşmüş olduğum Müşteri hizmetleri Aleyna hanım, 25 Temmuz araç teslim diye notu gördüğünü söylemiştir. Elmas hanım bana yalan söyleyerek size kimse 25 Temmuz 2024 teslim tarihi veremez diyerek beni yalancı olarak çıkarmaya çalışmıştır. 24 Temmuz 2024 tarihinde dönüş olmamıştır. 25 temmuzda araç teslim rica ederim. Elmas hanımdan şikayetçiyim.

1721843917127.ekran-resmi-2024-07-24-203340.jpg
profile profile
24 Temmuz 2024 21:01 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Rıdvan sonuçtan çok memnun

13 Şubat 2025 13:35
"Fuzulev’deki sorunlu sürecimi hızlı ve çözüm odaklı bir yaklaşımla sonuçlandıran Musa Adıyaman Bey’e içten teşekkürlerimi iletmek isterim. İşine olan saygısı, profesyonelliği ve müşteri memnuniyetine verdiği önem için kendisine minnettarım. Başarılarının devamını dilerim."
Nesrin sonucu yetersiz buldu

25 Kasım 2024 17:59
Abdülmelik sonuçtan memnun değil

Abdülmelik
30 Ekim 2024 22:10
Fuzul Evim Teslimat Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul Ev'e Ödememizi Yapmamıza Rağmen Çekiliş Bilgim Gelmedi

26 Ağustos 2024 21:01
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Tarihi Mağduriyeti Ve Kapora Kaybı

23 Aralık 2024 17:50