Fresh Scarfs

tam yıldız tam yıldız tam yıldız tam yıldız boş yıldız 3.8
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Fresh Scarfs ile ilgili bir şikayetin mi var?
546 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 gün önce

Fresh Scarfs Fresh Scarf Şal İade

Fresh SCART'tan iki adet şal aldım, birini iade etmek istediğimde bana 41 TL kargo ücreti keseceklerini söylediler. Ben ürünleri alırken 12 TL kargo ücreti ödemiştim. Oysa ki ben neden alırken ödemediğim kargo ücretini iadede ödeyeyim? O zaman 12 TL kargo ücreti kesilsin dedim ama cevap alamadım.

Ela
2 gün önce

Fresh Scarfs Siparişim Ne Oldu Bilmiyorum

Merhaba fresh Scarfs tan 2 gün önce 3 tane şal sipariş verdim fakat hâlâ kargoya verilmedi. Mezuniyet için acil gelmesi lazımdı. Ayrıca bana siparişin alındığına dair bir mesaj dahi gelmedi. Yetkililer tarafından acil siparişimle ilgilenilmesini istiyorum.

2 gün önce

Fresh Scarfs İade Almıyor

Fresh Scarfs mağazasından ürün aldım, sporcu bonesi. Dememe kabini olmadığı için evde denemedim, olmadı iadeye gittim. Mağazadan alınan ürünlerin iade edilmediğini söylediler. Satın alırken kimse bana bundan bahsetmedi, mağazanın hiçbir yerinde böyle bir bilgi yazmıyor. Deneyemediğim bir üründen nas...

Zeynep'in Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“Sorunumun kısa sürede çözülmesinden, ilginizden ve nezaketinizden dolayı teşekkür ederim.”

Zeynep Şikayetini Yayından Kaldırdı
Merve'nin Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Teşekkür ediyorum sorunum çözüldü. Yeni ürün kargolandı.”

Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı
1 hafta önce

Fresh Scarfs Param İade Edilmedi

Fresh Scarf'tan aldığım iki adet şalı iade ettim ve kargoya teslim ettim. Ancak param hala hesabıma yatmadı. 18 Mayıs 2023 tarihinde PTT kargoya şalları iade edip kargo ücretinin elden ödedim. Aradan 4 gün geçmiş olmasına rağmen param geri gönderilmedi. En kısa sürede paramın yatmasını istiyorum.

1 hafta önce

Fresh Scarfs Kargonun Gelme Süresi

Fresh scarfs tan aldığım şalı sipariş vereli tam 4 gün oldu hala daha sipariş kargoya bile verilmemiş çok geç ve acildi zaten siparişim hiç memnun değilim. Bir daha da tercih etmeyi düşünmüyorum. Gerçekten biraz önem verilmeli. Bu kargo konusuna birkaç arkadaşım da çok şikayetçi.

Fatma'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler”

Fatma Şikayetini Yayından Kaldırdı
2 hafta önce

Fresh Scarfs Satın Aldığım Tüm Şallardan İpler Çıkıyor Ve Sökülüyor

Ben Fresh Scarfs'tan şal aldım ancak her kenarından ip çıkıyor. Kullanmak zorunda kaldığım için iplerini kendim kestim. Ancak böyle bir kalitesizlikle hiç karşılaşmamıştım. Fotoğraf olarak hiç kullanmadıklarımdan bir tane buldum. Bunları ben koparıyor ve kesiyorum ama hala sökülmeye devam ediyor. Bu...

Fresh Scarfs Satın Aldığım Tüm Şallardan İpler Çıkıyor Ve Sökülüyor
2 hafta önce
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
  • 1 hafta önce

“Benimle iletişime geçilerek sorunum çözüldü ilgilenen kişiye teşekkür ederim”

Fresh Scarfs Fresh Scarf Kargo

Fresh scarf markasından 6 adet ürün aldım. 3 adedi aşırı kalın geldi. Yazlık ürün denmişti bana. 3 adedini değişim ya da iade etmek istediğimde geliş ...

Sena'nın Teşekkür Mesajı
  • 2 hafta önce

“Yardımcı olup problemi çözdüler teşekkür ediyorum”

Sena Şikayetini Yayından Kaldırdı
Seda'nın Teşekkür Mesajı

“Teşekkürler sorunum çözüldü”

Seda Şikayetini Yayından Kaldırdı
Rana'nın Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“İlgilerinden dolayı teşekkür ederim”

Rana Şikayetini Yayından Kaldırdı
Esra sonuçtan çok memnun
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı
Betül'ün Teşekkür Mesajı
  • 3 hafta önce

“Müşteri hizmetleri benimle yakından ilgilendi ve sürecimi takip etti. Teşekkür ediyorum kendilerine.”

Betül Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
  • 4 hafta önce

“Teşekkür ederim ilgilendiler 🙏🏻”

Ayşe Şikayetini Yayından Kaldırdı
Funda Şikayetini Yayından Kaldırdı
01 Mayıs
Gülsüm Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Fresh Scarfs, 4 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Fresh Scarfs, 4 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95