Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Franke Bulaşık Makinesi Üst Sepet Yıkanmıyor

26 Şubat 2024 01:33

Franke bulaşık makinesi FDWS 612 DA+ XS modelini kullanıyoruz. Yaklaşık iki senedir üst sepetindeki bulaşıklar düzgün yıkanmıyor. Bulaşıkların çoğunu tekrar elde yıkamak zorunda kalıyoruz. 2023 Eylül ayında yetkili servisi çağırdık ve sorunu anlatmamıza rağmen 'Herhangi bir sorun yok makinede, siz düzgün dizmiyorsunuzdur.' gibi garip şeyler söyledi ve hiçbir şey yapmadan 350 lira servis ücretini aldı. Bunun üzerine bir daha Franke servisini çağırmamaya karar vermişken geçen ay makine bozuldu ve maalesef diğer servislerin çoğu Franke markasına bakmadığı için yetkili servisi çağırdım. Kondansatör değişimi için 3000 lira ödedim ve yine üst tarafın yıkamadığını söyledim. Bunun üzerine pervanelerin tıkandığını ve temizlik yapılırsa düzeleceğini söylediler ve 1000 lira temizlik ücreti daha aldılar. Ve şu an bu kadar para ödememe rağmen üst taraf hala yıkamıyor. Franke marka bir ürün alıyorsanız lütfen sonradan yaşayacaklarınızı bilin ve ona göre karar verin.

19 Nisan 2024 16:29

Franke bulaşık makinesi fdws 612 da+ XS modelini kullanıyoruz. Yaklaşık iki senedir üst sepetindeki bulaşıklar düzgün yıkanmıyor. Bulaşıkların çoğunu tekrar elde yıkamak zorunda kalıyoruz. 2023 Eylül ayında yetkili servisi çağırdık ve sorunu anlatmamıza rağmen 'Herhangi bir sorun yok makinede, siz düzgün dizmiyorsunuzdur.' gibi garip şeyler söyledi ve hiçbir şey yapmadan 350 lira servis ücretini aldı. Bunun üzerine bir daha Franke servisini çağırmamaya karar vermişken geçen ay makine bozuldu ve maalesef diğer servislerin çoğu Franke markasına bakmadığı için yetkili servisi çağırdım. Kondansatör değişimi için 3000 lira ödedim ve yine üst tarafın yıkamadığını söyledim. Bunun üzerine pervanelerin tıkandığını ve temizlik yapılırsa düzeleceğini söylediler ve 1000 lira temizlik ücreti daha aldılar. Ve şu an bu kadar para ödememe rağmen üst taraf hala yıkamıyor. Franke marka bir ürün alıyorsanız lütfen sonradan yaşayacaklarınızı bilin ve ona göre karar verin. Bu şikayeti yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinden arandım ve uzman bir ekip geleceği söylendi. Fakat normal bir şekilde zaten daha önceden gelen yetkili servisten birisi geldi ve herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Çözüm olarak bir markanın deterjanını kullanmamı söyledi. Ben de zaten daha önceden kullandığımı bununla ilgisi olmadığını söyledim. Ama tekrar bir şans verdim ve dediği markayı kullandım. Sonuç değişmedi hala üst taraf düzgün yıkanmıyor ve üzerine bir de kapakta deterjanın kalıntısı kalıyor. Bu süreçte benden alınan parça değişim, servis ücreti ve makine temizleme ücretinin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde müşteri Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

26 Şubat 2024 08:40 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

26 Mart 2024 11:28

Merhaba, Şikayet üzerine müşteri hizmetlerinden arandım ve uzman bir ekip geleceği söylendi. Fakat normal bir şekilde zaten daha önceden gelen yetkili servisten birisi geldi ve herhangi bir sorunun olmadığını söyledi. Çözüm olarak bir markanın deterjanını kullanmamı söyledi. Ben de zaten daha önceden kullandığımı bununla ilgisi olmadığını söyledim. Ama tekrar bir şans verdim ve dediği markayı kullandım. Sonuç değişmedi hala üst taraf düzgün yıkanmıyor ve üzerine bir de kapakta deterjanın kalıntısı kalıyor. Bu süreçte benden alınan parça değişim, servis ücreti ve makine temizleme ücretinin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde müşteri Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Şerife sonucu yetersiz buldu

Şerife
02 Ağustos 2023 23:20
Franke Bulaşık Makinesi Sepeti Paslandı
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 14:12

Büşra
19 Şubat 2025 13:21
Levent sonuçtan memnun

Garanti Sonrası Franke Bulaşık Makinesinde Küflenme Ve Kırılma Sorunu, Ücretsiz Parça Değişimi Talebi

Levent
06 Ekim 2025 17:12
"Özellikle tel ile irtibata geçen yetkili E**beye ve frankeye satmış olduğu malın arkasında durduğu için teşekkür ederim. En azından garantisi bitmiş deyip kestirip atmadılar indirimli olarak sepetleri göndererek firmanın benim adıma tercih edilebilirliğini artırdılar diyebilirim"

Franke Kategorileri