Franke' Adına Yakışmayan Bir Makine

25 Eylül 2024 17:501.944

Fdw 612E6P a ++ bulaşık makinem 4 yıllık hem sepeti paslandı ve hatta koptu bazı yerler hem kapak düşüyor ve koku oluyor bulaşıklarda içime diner yıkanmıyor. Servis çağırdım sepet değişimi ve alt şasi kopmuş denildi 2 kişilik bir ailede hem de doğal deterjanlar kullanırken bu olay arıza Franke adına hiç yakışmadı. Ciddide bir ücret istendi makine üretim hatası besbelli. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

26 Eylül 2024 08:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2024 14:09

Evet yetkililer tarafından arandım ama hala tam bir çözüm yoluna ulaşamadım. Tekrar ediyorum sorun kesinlikle kullanıcı hatası değil 4 yılda pas ve tellerde kopma artı alt şanzıman kopması kapak düşmesi olmaz ilk kez bulaşık makinesi kullanmıyoruz. Bence hatalı bir ürün.

27 Eylül 2024 19:42

30 Eylül 2024 22:25

Daha önce de yazdım şikayetimi Franke bulaşık makinemle ilgili problem çözüme ulaşması paslanan kopan üst raf, kapanmayan kapak yetkili aradı servisle görüşülmüş servis aradı tekrar konuşup dönecekleri söylensede bir daha aranmadım tekrar ediyorum Franke adına yakışmayan bir makine hatalı bir seri bence ve ilgili görünüp ilgisiz bırakan yetkililer çok üzgünüm.

10 Ekim 2024 21:36

Kesinlikle sıkıntılı bir seri katılıyorum, ve bu Franke'nin ayıbı, bizim apartmana komple bu model takılmış ve çoğunluğun sıkıntısı var 3 yıl kullanmamıza rağmen bizde de su boşalmıyor ve makine çalışmıyor.

Franke Bulaşık Makinesi Paslı Sepet!

20 Şubat 2024 08:40674

"Burcu hanımın ilgisi için teşekkür ederim. Servis yönlendireceğini belirtti."

Franke Bulaşık Makinesi Paslı Sepet!

Franke Yedek Parça Paslanmasın

27 Ağustos 2023 18:031.681

7 yıllık bulaşık makinem Franke fdws 612 da+XS bulaşık makinemin alt ve üst sepetleri zarar görmüş durumda paslanma dola...

Tümünü Gör
Franke Bulaşık Makinesi Lastiklerinde Balçık Gibi Kirlenme!

Franke BulaşıkMakinesi Lastiklerinde Balçık Gibi Kirlenme!

Aslıhan
Franke Bulaşık Sepetinde Paslanma

Franke BulaşıkSepetinde Paslanma

Selda
Franke Kronik Program Geçiş Hatası

Franke KronikProgram Geçiş Hatası

Özkan
Franke FDWS55MS-1 Bulaşık Makinesi Lastik Çürümesi!

Franke FDWS55MS-1Bulaşık Makinesi Lastik Çürümesi!

Demet
Franke Bulaşık Makinesi Çalışmıyor

Franke BulaşıkMakinesi Çalışmıyor

Cahide
Franke Bulaşık Makinesi Hatası!

Franke BulaşıkMakinesi Hatası!

Hamit