Hilal sonuçtan memnun değil

Franke' Adına Yakışmayan Bir Makine

25 Eylül 2024 17:50

Fdw 612E6P a ++ bulaşık makinem 4 yıllık hem sepeti paslandı ve hatta koptu bazı yerler hem kapak düşüyor ve koku oluyor bulaşıklarda içime diner yıkanmıyor. Servis çağırdım sepet değişimi ve alt şasi kopmuş denildi 2 kişilik bir ailede hem de doğal deterjanlar kullanırken bu olay arıza Franke adına hiç yakışmadı. Ciddide bir ücret istendi makine üretim hatası besbelli. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

26 Eylül 2024 08:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Başvurunuz işleme alınıp, ilgili birimlere yönlendirilmiştir. Franke ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri San. ve Tic. A.Ş Müşteri Hizmetleri

27 Eylül 2024 14:09

Evet yetkililer tarafından arandım ama hala tam bir çözüm yoluna ulaşamadım. Tekrar ediyorum sorun kesinlikle kullanıcı hatası değil 4 yılda pas ve tellerde kopma artı alt şanzıman kopması kapak düşmesi olmaz ilk kez bulaşık makinesi kullanmıyoruz. Bence hatalı bir ürün.

27 Eylül 2024 19:42

30 Eylül 2024 22:25

Daha önce de yazdım şikayetimi Franke bulaşık makinemle ilgili problem çözüme ulaşması paslanan kopan üst raf, kapanmayan kapak yetkili aradı servisle görüşülmüş servis aradı tekrar konuşup dönecekleri söylensede bir daha aranmadım tekrar ediyorum Franke adına yakışmayan bir makine hatalı bir seri bence ve ilgili görünüp ilgisiz bırakan yetkililer çok üzgünüm.

Merve
Merve

Kesinlikle sıkıntılı bir seri katılıyorum, ve bu Franke'nin ayıbı, bizim apartmana komple bu model takılmış ve çoğunluğun sıkıntısı var 3 yıl kullanmamıza rağmen bizde de su boşalmıyor ve makine çalışmıyor.

Franke Yüksek Maliyetli Yedek Parça Ve Yetersiz Yıkama Sorunu

Tolga
31 Mart 2024 14:44
Behnaz sonuçtan çok memnun

Behnaz
20 Şubat 2024 08:40
"Burcu hanımın ilgisi için teşekkür ederim. Servis yönlendireceğini belirtti."
Franke Bulaşık Makinesi Paslı Sepet!

Pınar
27 Ağustos 2023 18:03