Bilal sonuçtan hiç memnun değil

K Maraş Ford Bayi Mağdurları

24 Temmuz 2024 14:40

15 Ekim 2024 09:13

2204 Ford Tourneo 13 binde şanzıman sınırlı işlevde el kitabına bakın arızası verdi Bu bir kronik sorun mu Neyapmalıyım İlimizde bayiniz yok her arıza bakım için Kahramanmaraş dan Gaziantep'e gitmek zorumuza gidiyor yakıt zaman kaza riski en azından yüzdelik bir indirim yapsanız

10 Ekim 2024 15:43

Kahramanmaraş Ford mağdurları Kahramanmaraş'taki Ford bayiliği 1 yıldır kapalı. Müşteri hizmetlerinin yeni bayilik için hiçbir çalışma olmadığını beyan ettiler. İstanbul'dan 2024 model Ford Tourneo aldım, bakım için Antep'e gidiyoruz. En azından geçici bayilik Kahramanmaraş'ta açılamaz mı? 90 km git gel yapıyorum, yakıtıma ve zamanıma yazık değil mi? Bu şekilde olacağını bilseydim Ford'u tercih etmezdim. Dünya markası Ford'a yakışmıyor.

Gelişme Gelişme

31 Temmuz 2024 19:50

Ford sıfır araç kontrol için Kahramanmaraş dan Gaziantep e gitmekten utanıyoruz Ford bayisin den en azından Kahramanmaraş dan Gaziantep'e sıfır araç kontrol ve bakım için giden müşterilere yüzde 10/15 vs. İndirim imkanı sağlamanız müşteri memnuniyeti için azda olsa düşünüle bilinirdi Ama araç sattıktan sonra müşteri nin bir anlamı kalmıyor Dünya markası Ford'a yakıştıramıyorum

29 Temmuz 2024 16:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Geri bildirimleriniz bizim için büyük bir önem taşımaktadır. Görüşlerinizi ilgili ekiplerimizle paylaşıyoruz. Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.

30 Temmuz 2024 15:20

Firmadan yeterli bir açıklama ve çözüm gelmedi Müşteri memnuniyeti sıfır

31 Temmuz 2024 19:45

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
27 Ocak 2025 21:15

05 Temmuz 2024 09:05

Ford Servisinde Bitmeyen Çile: Aracım Yolda Kaldı!

Kaya
22 Ekim 2024 13:31
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Aydoğanlar Ford Servisi Hakkındadır.

İzzet
12 Şubat 2024 13:05