İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler Aydoğanlar Ford Servisi Hakkındadır.

12 Şubat 2024 13:05

Yeni bir araç aldım, Ford Tourneo Custom 2023 model ve 11 bin kilometrede araçta titreme ve sallantı meydana geldi. Bunun üzerine Bahçelievler, Yenibosna'daki Aydoğanlar yetkili servisini arayarak randevu talep ettim. Bakım dışında randevu veremeyeceklerini, başka servislere bakmam gerektiğini söylediler. Ben de randevu talebimi yineledim; ancak 'evimin yanında olmanıza rağmen veremeyiz, çok doluyuz' yanıtını aldım. 'Ne zaman verebilirsiniz?' diye sorduğumda ise 'randevularımıza kapalıyız, randevu vermiyoruz' dediler. 'Bir süre verin' dediğimde ise 'hayır, veremiyoruz, sadece bakım yaparız' yanıtlarını aldım. 'Peki, aracım yolda motor kitlerse veya bir sıkıntı olursa ne yapmalıyım?' diye sorduğumda, 'başka servislere bakın, biz bakmıyoruz' dediler. 'Madem yetkili servissiniz, neden bakmıyorsunuz? Sadece aracı satmak marifet değil. Aracın sıkıntılı olduğunu ve uzak bir yere gitmeye çalıştığımda onarılamaz bir arıza oluşabileceğini düşünüyorum. Ford gibi bir firmanın 11 bin kilometrede arıza veren bir araç üretmiş olması kabul edilemez. Eğer firma ciddi bir firma olsaydı, aracı hemen alıp bakımını yapması gerekirdi. Demek ki firma, sadece reklama dayanan, tüketiciyi yanlış bilgilendiren ve ürününe sahip çıkamayan bir firma. Ben fazla şikayetçi değilim; ancak sayelerinde başka firmaların servislerinin çok daha iyi olduklarını anladım.

12 Şubat 2024 13:41 (Şikayetten 36 dakika sonra)
07 Mart 2024 21:34

Hiçbir çözüm sunmadılar sadece otomatik yanıtla cevap verdiler

Resul
Resul

Akıl alır gibi değil araçların çoğu üretim hatalı ve ayıplı. Servisler yeni ve arızalı araç kaynıyor. Sorununa çare de bulamıyorsun.

Sıfır Araçta Bitmeyen Fren Ve Debriyaj Sorunları

Sezai