FLO Ayakkabı  Sonuna Kadar Şikayetçiyim!

1 Destek
3 Aralık 2024 21:14

Diyarbakır ceylan AVM FLO markasından aldığım 2 yıl garantili spor ayakkabıyı sadece 5 ay giydim ve her ikisinin iç tarafında topuk yerinde yırtılma oldu FLO mağazasında garantiye gönderdim garanti ise bana mesaj atmış u. S. Polo. Assn marka ürünü ile inceleme talebin sonuçlanmıştır ve Üretimde kusur bulunmamıştır ürünün 21 Diyarbakır Ninova AVM mağazamıza ulaştığında SMS ile bilgi paylasilacaktır. Diye yazmışlar FLO marka mağazasından şikayetçiyim

27 Aralık 2024 19:39 (Şikayetten 23 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla FLO Müşteri Hizmetleri

27 Aralık 2024 19:47

Numarayı arıyorum telefonda konuşacak kimse yok

27 Aralık 2024 19:50

Hep otomatik asistan konuşup yönlendiriyor yetkili biri yok sorunumu gideremiyorum

FLO Ayakkabı Kısa Sürede Yıpranan Ayakkabı İçin Değişim ve İade Talebim Reddedildi

"Dönüş sağlanıp sorun çözüldü değişim sağlandı ilgileri için teşekkür ederim"

FLO Ayakkabı Aldığımız Ayakkabılarda Üretim Hatası Ve Yetersiz İade Süreci

Eşime 22 Kasım’da Adidas Terrex ayakkabı aldık. Bir hafta sonra ayakkabının iç kısmı tüylendi ve rahatsız etmeye başladı...

Tümünü Gör
FLO Ayakkabı Değişim Sorunu!

FLO AyakkabıDeğişim Sorunu!

Bülent
FLO'dan Alınan Puma Ayakkabı

FLO'dan AlınanPuma Ayakkabı

Sinan
FLO Lumberjack Ayakkabı 2 Gün Giyildi, Işık Devresi Arızalı Ve Sönmüyor

FLO LumberjackAyakkabı 2 Gün Giyildi, Işık Devresi Arızalı Ve Sönmüyor

Burak
FLO, Müşteriyi Garantiden Yararlanılamadı!

FLO, MüşteriyiGarantiden Yararlanılamadı!

Türk