Yakup sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 15:29

Yaklaşık 1 yıl önce Fakir bolt X 8365 dikey şarjlı süpürge aldım. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Kullanım esnasında başlıkta bulunan rulonun çıkmasını engelleyen ufak bir parça mevcut bu parça düşmüş bulamadık. Servise sorduğumda parçanın tek satılmadığını başlıkla beraber almam gerektiğini söylediler. Başlığın fiyatı da 4 bin tl civarı. Süpürge zaten piyasada 7-8 bin tl bandında. Servis ve firma bana bu parçayı temin etmiyor mağdur kaldım. Fakir firmasının ürününün arkasında durmasını talep ediyorum. Ürün görseli ekliyorum

13 Ekim 2024 15:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Yakup
Yakup
14 Ekim 2024 19:42

Bugün Fakir müşteri hizmetlerinden arandım ama sorunumu çözemeyeceklerini söylediler. Ufacık bir parça için koca bir başlığı almam gerekiyormuş. Süpürge zaten 7-8 bin tl bandında başlığa 4 bin tl diyorlar. Ücreti karşılığında lazım olan parçanın temin edilmesini istiyorum. Fakir kalitesine ve servis ağına güvenerek bu markayı tercih ettim ama sonuç hüsran oldu. Buradan Fakir alacak arkadaşlara sesleniyorum servis ve yedek parça konusunda arkasında durmayan bir firma ona göre alışverişinizi yapın

Havva
Havva

Maalesef aynı durum bende de oldu bendeki parçada kırıldı Şu anda elim ayağım olan süpürgeyi kullanamıyorum

Suna sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 19:14

Fakir Bolt X 8365 Sürekli Kapanma Sorunu

04 Eylül 2024 23:15
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 13:58

Fakir Ev Aletleri Kategorileri