Fakir Bolt X 8365 Sürekli Kapanma Sorunu

04 Eylül 2024 23:15

Fakir marka Bolt X 8365 model dikey şarjlı süpürgeyi 25.12.2023 tarihinde satın aldım. Kullanmaya başladığımızda süpürürken birden kapanmaya başladı. İlk zamanlar çok ciddiye almadık. Daha sonraları sürekli kapanmaya başlayınca geçen ay servise gönderdik. Servis filtre değişimi önerdi. Öncelikle 5 ayda saat hesabı toplasan 3 saat çalışmamış bir makinenin filtresi nasıl deforme olabilir? İkinci olarak filtre değişimi yapıldığı halde aynı sorunu yaşayan kullanıcılar da mevcut. Ürün kesinlikle ayıplı olduğu gibi kronik bir arıza mevcut. Şarjdan alıp kullanmaya başlıyorum bazen hiç çalışmıyor bazen de 1-2 dakika geçtikten sonra kapanıyor. Filtresini vs detaylı temizliğini yapıyorum bir şey fark etmiyor. Şimdi yarın tekrar servise vereceğim. Bu ürünün ayıplı/kusurlu mal olduğunu kabul edip iade veya değişim yapılana kadar da uğraşacağım. İşimi gücümü bıraktım hadi bakalım hodri Meydan

04 Eylül 2024 23:30 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Sibel
Sibel

Merhaba ben de bu süpürgeden 1.5 yıldır sıkıntı yaşıyorum. Siz acaba bir sonuç alabildiniz mi?

Özgür
Özgür

Merhaba. Ankara da 4 ayrı Fakir servisine gittim. Bu sırada Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum iade/değişim için tam o sıralarda en son gittiğim Servis sorunu çözdü şuan hiçbir sıkıntı yok. Bizim makinenin sorunu süpürge borusunun içindeki elektrik bağlantı kablosunda kopukluk varmış onu yenileyince düzeldi.

Suna sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 19:14
Fakir Süpürge Parça Sorunu Ve Yüksek Başlık Ücreti
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Bolt X 8365 Süpürge Çekmiyor

21 Kasım 2023 08:32
fakir-bolt-x-8365-supurge-cekmiyor-3-76.jpg
fakir-bolt-x-8365-supurge-cekmiyor-2-58.jpg
fakir-bolt-x-8365-supurge-cekmiyor-1-52.jpg

Fakir Dik Süpürge Şarj Sorunu Ve Teknik Servis Deneyimi!

10 Ocak 2025 13:29
Fakir Dik Süpürge Şarj Sorunu Ve Teknik Servis Deneyimi!

Fakir Ev Aletleri Kategorileri