27 Mayıs 2023 23:59

06.05.2023 günü Ankara Etimesgut İstasyon Caddesi üzerindeki Enza Home outlet mağazasından 4 kapaklı Sona dolap siparişimi verdim. Siparişi vermeden önce mağaza müdürü S** Bey ürünün hiç kullanılmadığını belirtti. Kontrol etmek istedik fakat ürün paketli gösteremeyiz dediler. Üründe bir sıkıntı olup olmadığını sorduk, ürün "sıfır" ve "paketinde" cevabı aldık ve bir sıkıntı çıkarsa çözüm sunacaklarının da taahhüdünü verdi. Bu söze istinaden siparişimizi verdik. Teslimata geldiler fakat dolabı kurarken öncelikle toplamda 8-9 adet menteşede sıkıntı olduğunu kurulumu yapan arkadaş fark etti ve değiştireceğini söyledi. Menteşelerde sıkıntı olduğu için dolap kapakları takılmadı ve dolabın ön tarafına dikey olarak dayalı bir şekilde bırakıldı. Kurulum tamamlanmadı, bu sebeple dolabı inceleyemedik ve kullanamadık. Bunun üzerine mağaza müdür ile yaptığımız görüşmede 2 gün sonra sorunun çözüleceği ile ilgili taahhüt aldık. Fakat servisçi arkadaş 8-9 tane menteşeyi takmak için 2 kere daha geldi ve sorun yine çözülemedi. Kurulum daha tamamlanmamışken dolabın alt yatay parçasında bir kırık/çatlak olduğunu fark ettik. Servisçi arkadaşa menteşeleri takmak için 3. Gelişinde ile ilgili durumu söyledik ve yardımcı olacaklarını söyledi. Tekrar mağaza müdürü ile görüştük ve servis istemi oluşturuldu. Sonrasında başka bir servis ekibi geldi ve ürünün durumuna baktıktan sonra ürünün parça değişimi için işçilik ile birlikte ücret talep edileceğini söyledi. Bunun üzerine mağaza müdürü ile yaptığımız görüşmede "ürünü kırmışsınız tabii ki ücretli olacak." diye ters bir geri dönüş aldım. Ürünün kurulumu tamamlanmadan ve kullanamadan nasıl kırabilirim? Enza gibi kurumsal bir firmaya güvenip ürün aldık, fakat yaşadığımız mağduriyetten sonra herhangi bir çözüm sağlayamadılar. "Sıfır" olduğu iddia edilen kırık bir ürünü sattılar ve kırık olduğunu da (dolap kapaklarını takmayarak) sakladılar. Tüm fotoğraflar anlattıklarımı desteklemektedir. Hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum ve sorunumun en yakın zamanda çözülmesini istiyorum. Bunun için gereken her yere başvuru ve şikayetlerimi yapacağım.

29 Mayıs 2023 19:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Yataş Grup

Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
02 Ekim 2023 16:55
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
26 Temmuz 13:06
Mehmet sonucu yetersiz buldu

15 Nisan 20:16

Nurcan
05 Ocak 2024 11:46
Enza Home Kurulum Hatasını Düzeltmiyor
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
16 Ekim 2024 10:25