Özgün sonucu yetersiz buldu

29 Kasım 2023 14:43

Enpara pişmanlıktır! 25.11.2023 tarihinde kendilerinin diğer bankası olan QNB Finansbank ATM'sine 15bin tl para yatırdım. Ve işlem esnasında ATM hata vererek işlemi durdurdu. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Kredi kartımın son ödeme tarihi geldi ve benim param Enpara tarafından el koyulduğu için gecikme faiziyle karşılaşacağım ve sicilim bozulacak. Hiçbir ödememi yapamıyorum 5 gün oldu sadece ATM'ye gidip parayı çıkaracaklar ama ekipleri bunu bile yapmıyor! Ve ne zaman olacağına dair tarih istediğimizde bir tarih veremiyorlar. Böyle saçma şey olur mu? Ben her hafta neredeyse 15-20 bin tl para yatıyorum bu bankaya ve kimse ilgilenmiyor bile

29 Kasım 2023 14:48 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

29 Kasım 2023 16:37

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

30 Kasım 2023 16:01

Hala bir sonuç elde edilmedi sadece telefonla aramak ve 🙏 bu işareti kullanmak konusunda yetkili Enpara çalışanları sanırım. Asla bilgi vermek işlemleri hızlandırmak gibi şeyler yapmıyorlar. Olan sizin kendi paranızın dilencisi olmanızla sonuçlanıyor

30 Kasım 2023 17:23

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 30/11/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

30 Kasım 2023 17:38

Cumartesi akşamı sıkışan paramı perşembe 16.41 itibariyle yatırdılar.

Batuhan sonuçtan memnun

Batuhan
31 Ekim 2024 18:07
"Şikayetim 1 gün sonra çözüldü. Teşekkürler..."
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
02 Mart 2024 20:33
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
07 Temmuz 2023 18:39
Sami sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2024 21:33
QNB Finansbank Enpara ATM'nin Yuttuğu Parayı Hesaba Yatırmıyor
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
22 Temmuz 2023 16:50