Davut sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 17:12

25.04.2023 tarihinde Hilltown AVM QNB Finansbank ATM'den 600 dolar çektim. Bazıları eski ve üzerinde işaretler var. Kamera kaydında çıkar zaten. Bu 600 doların 350 doları bu dediğim şekilde üzeri yazılı damgalı dolarlar ve eski. Dün QNB Finansbank şubeye gittim bunları yenilemek için biz bunları değiştiremiyoruz dediler. Müdüre gittim şikayet ettim döviz bürosunda değiştirirler dediler. Onlar da bunları sadece Merkez Bankası değiştirir ama bozarken daha ucuza bozarlar çok zarar edersiniz eski ve damgalı çünkü dediler. Enpara kayıt açtı. Yarın uçuşum var halledeceklerini söylediler ama kayıt numarası oluştuktan sonra ne arayan var ne soran. Verdikleri parayı ATM kabul etmiyor bile. ATM nin kabul etmediği parayı siz nasıl insanlara ATM den verebiliyorsunuz? Elimde 250 Dolar ve kullanılamayan bir dolar. Kendilerini BDDK'ya şikayet ediyorum şimdi. Ayrıca dava açmaya karar verdim.

profile profile
22 Mayıs 2023 17:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

25 Mayıs 2023 20:10

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 25/05/2023 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

12 Haziran 2023 16:55

Kendileri tam olarak yaklaşık 10 gün sonra çözebildiler sağ olsunlar bu sürede kullanamadığım 350 dolar yüzünden yurt dışında aldığım üründe bir de kurdan 1500 TL fazladan çektiler. Ne kadar kötü bir banka olduklarını ve son dönemde neden tercih edilmemeleri gerektiği kanıtlanmış oldu. Son ekstrem kesildiğinde tamamını ödeyip limiti 100 TL'ye düşüreceğim ve ardından QNB Finansbank ve QNB Finansbank Enpara ile olan bütün bağımı koparacağım. Ayda minimum 20k buradan harcamam oluyordu artık başka bankada kullanırım. Müşteriyi para olarak gören firmalar bir bir batar umarım.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
25 Mayıs 2023 11:04

Halit
25 Mart 2025 01:07
Enpara ATM'den Eski Ve İade Edilemeyen Dolar Şoku
Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Eski Dolar Sorunu: ATM'den İade Alınamıyor

26 Aralık 2024 19:09
Eski Dolar Sorunu: ATM'den İade Alınamıyor
Özgün sonucu yetersiz buldu

Özgün
24 Kasım 2024 16:27
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
07 Temmuz 2023 18:39