Enpara Ve QNB Finansbank Kredi Kartı Onaylamıyor!

Ruken
03 Ocak 2024 10:00

Enpara ve QNB Finansbank kredi kartı vermiyor. Sürekli her sitede reklam yapıyorlar aidatsız kredi kartı diyerek müşteri çekiyorlar sonra da onay vermiyorlar. Neredeyse 1 aydan fazladır müşteri olma işlemlerini tamamlamaya çalışıyorum sırf kredi kartı alabilmek için. Bugün müşteri olma sürecimi tamamladım mobilden müşteri oldum sonra kredi kartı başvurusu yaptım ama red. Aylık 65.000 gelirim var kredili ürün kullanmadığım İçin kredi notum yok. 1 ay önce birkaç farklı bankadan kredi kartı aldım ama daha gecikmiş borcum yok. Madem ret vereceksiniz böyle reklamlar yapmayın. Ya kredi kartı başvurumu kabul edin ya da ben hem Enpara hem QNB Finansbank hesaplarımı kapatayım. İnsanları boş yere müşteri yapmak için uğraştırıyorsunuz. Boşa zaman kaybısınız unutmayın bizim de vaktimiz değerli.

03 Ocak 2024 10:16 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

03 Ocak 2024 15:37

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 03/01/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

Yavuz
26 Şubat 2024 12:50
Enpara Kredi Kartı Başvurusu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 19:54

Atilla