Kadir sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 22:35

Hesaplarıma güvenlik amacıyla bloke konuldu. Bugün para transferi yaptıktan sonra aramışlar; fakat iftar yaptığım için duymadım. Sonrasında hesabıma bloke konulduğuna dair bir mesaj geldi. Bayram zamanında ödemelerim var ve birikimlerim mevcut. 8 yıldır Enpara'yı ve kredi kartını aktif olarak kullanıyorum. Tarafıma hızlı şekilde dönüş yapılmasını ve blokemin kaldırılmasını talep ediyorum.

18 Mayıs 2024 20:37

Bugün para transferi yaptıktan sonra hesabıma güvenlik blokesi koydular bayramda da aynı şekilde bloke koydular mağdur etmişlerdi şimdi de aynı şekilde bloke koydular artık kabak tadı vermeye başladı ne yapmaya çalışıyorsunuz bankadan soğutmak için her şey yapıyorsunuz kredi kartını en parayı 8 yıldır kullanıyorum artık değiştireceğim bu gidişle bir an önce blokemi kaldırın

Ek
10 Nisan 2024 12:07
Enpara Güvenlik Amacıyla Bloke

Sabah 10.27 de blokeniz kaldırılmıştır diye mesaj geldi ama hala uygulamaya giriş yapamıyorum bayramım zehir oldu resmen müşteri hizmetlerini aradım açılan talebe ekleme yapıldı dönüş yapılmadı henüz en kısa sürede bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

11 Nisan 2024 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

11 Nisan 2024 12:36

2 gün oldu hala ne mail geldi ne arama yapıldı hiçbir bilgi verilmiyor kredi kartı borç ödemesi yaklaştı hesabımda param var oradan ödeme yapacağım bu bloke kalkmadan ben nasıl kart borcunuzu yatıracağım 180 bin param var içinde tüm birikimim içindeyken böyle bloke atmanız beni o kadar mağdur etti ki 8 yıllık Enpara sevgimi 0 ladiniz resmen bayram bayram şok ettiniz beni hayatımda böyle kimse canımı sıkmadı hala dönüş bekliyorum blokemi bir an önce kaldırın kart borcunu yatıracağım gecikme faizi gelecek saçma sapan onlarla uğraşacağım hayatımda 1 lira borcum olmadı hiç kimseye bankalara ne icra ne başka bir şey benim gibi müşteriye böyle yapmanız çok yaraladı beni Enpara

15 Nisan 2024 10:16
Enpara Güvenlik Amacıyla Bloke

1 hafta sonra gelen mesaj incelememiz devam ediyor neyi inceliyorsunuz 1 haftadır Allah için 19 unda kart ödemesi son günü bu saçmalığa artık son verecek misiniz avukatımla görüştüm dava açacağım bloke kaldırılmazsa bayram bayram mağdur edildiğim yetmemiş gibi hala inceleme devam ediyor diyorsunuz

16 Nisan 2024 17:25

Bugün şubeden tüm parayı çektim Allah'tan yardımcı oldular kredi kartı borcunu ödeyip verdiler tüm parayı artık bol bol incelemeye devam edin giriş engelini acmazsanizda sizin olsun Enpara her güzel şeyin bir sonu vardır Allah'a emanet

17 Nisan 2024 11:10

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 17/04/2024 tarihinde kendisine bilgi verdik.

17 Nisan 2024 11:20

Sorunum geçte olsa çözüldü. Teşekkürler...

Ahmet
12 Mayıs 2024 06:38
Onur sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 04:50
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
30 Haziran 2023 22:13