Mehmet sonuçtan çok memnun

Enpara Denizbank Ortak ATM Sorunu

Enpara Denizbank Ortak ATM Sorunu
07 Haziran 2024 22:03
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“16gün önce Denizbank ortak ATM'sinden encardımla yaptığım işlemde 28.900 TL param hesabıma geçmemişti bugün paramın tamamı hesabıma geçti ilginiz için çok teşekkür ediyorum.”

Merhaba, 07.06.2024 tarihinde İzmir Menderes Kısıkköy Sanayi Sitesi'ndeki Enpara hesabıma para yatırmak için Denizbank ortak ATM'yi kullandım. 28.900,00 TL hesabıma geçmedi. ATM'nin başında Enpara müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt açacaklarını, sürecin 45 günde sonuçlanacağını söylediler. Denizbank müşteri hizmetlerini aradım; Enpara süreci kontrol edecek, biz buradan bir şey yapamıyoruz deyip herhangi bir bilgi vermediler. ATM bozuk, bunu bilgilendirmek istedim. Onu bize Enpara söyleyecek dediler. Benim olan bir paraya 45 gün ödeme süresi koymak nasıl bir saçmalık, anlamadım. Ödemelerime 45 gün bekleyin mi diyeceğim? En kısa sürede sonuçlanmasını talep ediyorum, yoksa kameraların ve makinenin incelenmesi için şikayette bulunacağım.

09 Haziran 2024 23:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

10 Haziran 2024 17:40

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 10/06/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

24 Haziran 2024 20:11

Ali
Ali
Şikayeti Çözüldü

***** alabildiniz mi paranızı?

Latif sonuçtan çok memnun

Latif