Halil sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Bloke Gerekçesini Öğrenemiyoruz

22 Eylül 2024 02:34

Güvenlik gerekçesiyle hesabımı bloke ettiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp nedenini sorduğumda, güvenlik birimi bizim de ekranımızı kapatıyor vs. vs. başka bir cevap alamadım. Ben kendi hesabımın neden böyle bir durumda olduğunu öğrenmeyeceksem, bu bankaya ne gerek var? Hadi hesabım çalındı diyelim, ben neden kendi hesabımın durumunu öğrenemiyorum? Üstelik şirketim kullanıyor, poslarım, online yemek platformları hepsi bu hesaba bağlı. İşlerim sıkıntıya girecek. Acil tarafıma dönüş istiyorum.

22 Eylül 2024 22:06 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

24 Eylül 2024 15:55

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 24/09/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

02 Ekim 2024 15:24

Hiçbir çözüm sunduğunuz yok, attığınız Mail de neden hesabımın kapatıldığına dair hiçbir bilgi yok, banka politikası gereğiymiş, ne yaptık biz, şirket hesabı bu her şeyin gelen giden her paranın faturası var, neye istinaden kapatırsınız kendi kafanıza ki, beni perişan ettiniz rezil oldum sizin yüzünüze, bu durumu her yerde dile getireceğim, kimse benim gibi böyle bir rezil duruma düşmesin.

Sinem
26 Nisan 2025 01:20
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
19 Ocak 2025 08:37