Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sorunu Çözülmüyor

Kahve Makinesi Sorunu Çözülmüyor
14 Ekim 2024 09:59

Merhaba. English Home üzerinden çeyizime aldığım ürünü evlendikten sonra kullanmak istedim. Arada toplam 3 aylık bir süre var. Çift taşım Türk kahvesi makinesi aldım. İlk kullanımda kılavuzu okuyup doğru talimatlarla kullanmama rağmen kahve makinesi içindeki kahve kaynamadan ötüp kendini kapatıyordu. Aldığım mağazaya götürdüğümde servise gitmesi gerektiğini, kullandığım için iade veya değişim olmayacağını söylediler. Ürünü kullanmadan arızalı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Ürünü fişi ile birlikte teslim ettim. 1 hafta sonra teslim almaya gittiğimde ana kartının arızalı olduğunu, ürünün tamir edilip bir sorunu olmadığını söyleyerek teslim ettiler. Eve geldiğimde yine kahveyi kaynatmadan buz gibiyken 'kahveniz oldu' uyarısı verip kapandı. Üst üste tekrar pişirmeme rağmen içindeki kahve buz gibiydi ve 10 dakika süren pişirme işlemi sonrası soğuk kahveyle 'pişti' uyarısı veriyordu. Müşteri hizmetlerini aradım. Çalıştığımı ve sürekli mağazaya gidip gelemeyeceğimi, bana artık kalıcı bir çözüm bulmalarını, bulamıyorlarsa bir kupon veya iade yapmaları için görüşme gerçekleştirdim. Bu isteğimi yerine getiremeyeceklerini, her arızada farklı bir mağazaya ürünü verip arızalandıkça servis yöntemiyle çözmemi söylediler. Aldığım ürün sadece kahve makinesi de değildi. O kadar para, zaman kaybım ve asla çözülemeyen sorunuma bir cevap istiyorum. Ben her seferinde mağaza mağaza dolaşamam. Tamir ettik dediğiniz ürün hala arızalı ve fişimi geri vermediniz bile. Müşteri hizmetleri veya mevcut personellerinizle bu problemi bile çözemiyorsanız şirket içi aksiyon planlarınızı bir gözden geçirin derim.

15 Ekim 2024 15:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

15 Ekim 2024 15:37

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Melissa
Melissa
16 Ekim 2024 12:22

Kimse aramadı beni. İki gün oldu?

07 Ağustos 2024 11:27
Burcu sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2025 13:07
"Teşeteşekkürler"
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Kahve Makinesi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

05 Şubat 2025 18:23
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 14:23
Kahve Makinesi Sürekli Arızalanıyor, Ücret İadesi Talep Ediyorum