Ertaç sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux'te 6 Aylık Servis Mücadelesi

10 Mayıs 2024 15:55

Electrolux marka beyaz eşyamın bozulması ile ilgili yaşadığım süreci ve genel olarak Electrolux'te servis işlerinin nasıl yürüdüğünü anlatayım.

Kasım ayında Electrolux kurutma makinem bozuldu. Öncelikle garanti kapsamında olmadığını söylediler. Garanti belgelerimi iyi saklarım, belgemi buldum ve ürünümün garanti kapsamında olduğunu gösterdim. İnceleyip kabul ettiler. Bunu firmaya ispat etmek zorunda olmak dahi sürecin ne kadar sorunlu geçeceğini baştan gösterdi. Bu kısım önemli. Birçoğumuz bu belgeleri firma zaten görür diyerek tutmuyor bile. En azından Electrolux'den bir ürün alacaksanız garanti belgelerinizi iyi muhafaza edin. Şaka değil.

Neyse, servis geldi. Makineyi götürdü. Beklemeye başladık. Servisle defalarca konuştuk. Parça beklediklerini ilettiler. Yurt dışından geliyormuş. Teslim tarihi istedik, göremiyoruz dediler. Normalde 20 gün içerisinde tamir edilemeyen makineler için çeşitli haklarımız olduğu zaten yazıyor ama bir miktar gecikme yaşanabilir diye mazur gördük.

Şubat ortası gibi makine geri geldi. Düğmeye bastık, makineden sesler gelmeye başladı ve maalesef çalışmadı.

Tekrar çağrı merkezine döndük, faydası olur diye farklı bir servisten hizmet istedik. Gelip aldılar yine makineyi. Bugün 10 Mayıs'a kadar olan süre içinde defalarca kez servis ve çağrı merkezini arayıp çözüm istedik. Servis Merkezi arayın diyor, merkez servise soracaksınız diyor.

Sonra çağrı merkezine ısrar edince, genel müdürlüğe ait bir e-posta verdiler, bu e-postaya yazarsanız çözüm bulabilirsiniz dediler. 20 Mart'ta "[email protected]" adresine e-posta attım. İnsanoğlu umut ediyor. Maalesef dikkate dahi almadılar, bir cevap gelmedi.

Çağrı merkezinden bu kez "İşimi görecek bir muadil cihaz verin, benim makinemin özelliklerinde olmasa da işim görülsün. Evde kurutma makinesi olmaması nedeniyle yaşanan kaosu dindirelim, ben de sürekli peşinizden koşmayayım" diye talepte bulundum. Kapı duvar. Ölü taklidine devam.

Bugün son kez aradığım çağrı merkezi yetkilisi çaresizce Genel Müdürlük'e e-posta dışında erişimimiz yok deyince artık sabrım kalmadı. Haklarımı aramak üzere yetkili mercilere başvurmaya karar verdim. Alo 175 Tüketici Danışma Hattı'nı bilmeyen kalmamıştır ama buradan da yazayım. Çok güzel ve detaylı bir şekilde tüketici olarak haklarımızı bildiriyorlar.

13 Mayıs 2024 12:44 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ertaç
Ertaç
13 Mayıs 2024 21:46

Siz Electrolux marka temsilcilerini işinizi ciddiye almaya davet ediyorum. İletişim bilgilerim sizde var, belirttiğiniz mail adresine yazdığım mailim var, defalarca kez taleplerimi size ilettiğim aramalarım var. Bu kadar hizmet standartlarınızı önemsiyor olsaydınız, bu matbu afilli kurumsal lafları bir kenara bırakıp, sorunun çözümü için benimle iletişime geçerdiniz. Sizin yazdıklarınızın tercümesi "biz bu sorunu çözemiyoruz, bu platformda şirin görünmek için kurumsal cevaplar yazarak konuyu geçiştiriyoruz". Elinizi tutan mı var, konuyu biliyorsunuz, buyurun arayın? Olmaz mı? Standartlarınızı da yükseğe taşırsınız Fırsat Bu Fırsat. Buyurun, bekliyorum aramanızı.

Tiwes sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Kurutma Makinesi Servis Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

09 Ocak 2025 18:26
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:37

01 Ekim 2024 13:07
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Kurutma Makinesi Ve Yüksek Tamir Ücreti

Gülçin
24 Mayıs 2025 14:42
Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Kurutma Makinesi Ve Yüksek Tamir Ücreti
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 00:38

Electrolux Kategorileri