19 Temmuz 2024 12:122.658

Merhaba. Markasına güvenerek almış olduğum ''Electrolux EP71UB14DB'' model süpürgemin teleskopik gövdesinin kronik problem olarak duyduğum iç tırnağı kırıldı. Ürünün garantisi var ama servis bu durumun garanti kapsamı dışında olduğunu söyleyerek ücret talep etti. Bu markanın bu ürünle kendisine güvenen müşterilerini neden mağdur ettiğini anlamak imkansız. Ürünün fabrikasyon hatalı olarak üretildiğini düşünüyor ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

25 Temmuz 2024 16:04

Fatura istediler.

22 Temmuz 2024 13:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz Sn. Efe W., Markamızı tercih ettiğinizden ve değerli zamanınızdan vakit ayırıp görüşlerinizi bizler ile paylaştığınız dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Görüşleriniz firmamız ve bizler için çok kıymetlidir. Shape living for the better sloganımız ile çıktığımız müşteri memnuniyeti yolculuğumuzda, güvenilir hizmet anlayışı ile çalışan firmamızın, mevcut durumda da yüksek olan standartlarını daha da yükseğe taşıyacak olan önerilere her zaman büyük bir ilgi gösteririz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için, firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Bizlere hafta içi ve cumartesi 09:00 – 19:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimiz ile iletişime geçmeniz halinde size konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Görüş ve önerilerini paylaşan tüketicilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Electrolux Müşteri Hizmetleri

5 Ağustos 2024 14:40
Eki aç

Electrolux (EP71UB14DB) fatura istediler fatura ektedir. 3 hafta geçmesine ve benimde genel merkezi aramama rağmen ne arayan var ne de soran

Electrolux EB71UB14DB Boru Mekanizma Tırnağı 4 Ayda Kırıldı

Kasım
11 Mayıs 2024 19:291.714

"Şikayetimi dinleyip sorunumu hızlı bir şekilde çözüme ulaştırdıkları için Electrolux markasına teşekkür ediyorum."

Electrolux EB71UB14DB Boru Mekanizma Tırnağı 4 Ayda Kırıldı

Osman
2 Temmuz 2025 21:202.068

Electrolux EP71UB14DB 700 serisi şarjlı dikey süpürgenin garantisi devam ederken, süpürge borusu ile motoru birleştiren ...

1 Yorum

Electrolux Süpürge Başlığı Tırnak Kırılması

Barış
Barış
1 Ağustos 2023 18:152.873

Electrolux eufc81db marka elektrikli süpürgenin başlığını boruya tutan tırnak kırıldı. Garanti kapsamında değil kullanıc...

3 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Electrolux Garanti Kapsamında Parça Değişimi

ElectroluxGaranti Kapsamında Parça Değişimi

Burak
Electrolux Süpürge Pişmanlıktır!

ElectroluxSüpürge Pişmanlıktır!

Sevilay
Electrolux Animal 700 Dikey Şarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux Animal700 Dikey Şarjlı Süpürge Sıkıntısı!

Murat
Electrolux Şarjlı Dikey Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux ŞarjlıDikey Süpürge Sıkıntısı!

Electrolux Dikey Süpürge Aldım Sadece Bir Defa Deneme Amaçlı Kullandım Çalışmıyor!

Electrolux DikeySüpürge Aldım Sadece Bir Defa Deneme Amaçlı Kullandım Çalışmıyor!

Sultan
Electrolux EP71AB14UG Alt Merdanesi Çalışmıyor