Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux E07 Hata Kodunda Servis Çözüm Bulamıyor!

13 Mayıs 2024 11:36

2 Mayıs tarihinde garantisi devam eden Electrolux markasından yeni aldığımız buzdolabında E07 kodu görüldüğü için servis talebinde bulunduk. 4 Mayıs Cumartesi günü servis geldi; ancak hata kodunun kitapçıkta yer almadığını, sebebini bilmediklerini ve hafta sonu genel merkezin kapalı olduğu için arayıp sorma imkanlarının olmadığını, hafta içinde genel merkezle görüşüp nedenini öğrenip bizi arayacaklarını belirttiler. Ancak geçen hafta içinde bana dönüş yapılmadı. Buzdolabını sadece prizden çıkarıp tekrar taktılar ve hata kodu yinelemeye devam etti. Buradaki makalede sıcaklık uyarısı gibi bir durumdan bahsediliyor; ancak dolapta herhangi bir sıcaklık sorunu ya da içerisinde soğutmama gibi bir problem bulunmuyor. Servis çağrılması gerektiği yazıyor. Servis numarası olan 0212 424 42 60'ı aradığımda ise telefonlarımıza yanıt alınamıyor. Bu durumu 0850 250 35 89 numarasını arayarak bildirdiğimde ise yoğunluktan kaynaklanabileceği ifade ediliyor. Ancak haftanın beş günü sürekli olarak aradığım bu numaradan bir türlü yanıt alamıyorum. Aldığımıza gerçekten pişman olduk. Bu kadar kötü bir servis anlayışıyla daha önce karşılaşmadım. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

14 Mayıs 2024 15:02 (Şikayetten 1 gün sonra)
Şeyma
Şeyma
28 Eylül 2024 21:03

4 ay geçti hala sorunu çözemediniz! Gelin dolabınızı değiştirin artık. Sorunun neyden kaynaklandığını bile bilmiyorsunuz. Her aradığımda araştırma aşamasında diyorsunuz alın götürün yenisini getirin o zaman! Hatalı ürün satıyorsunuz!

Yasemin
22 Haziran 2024 12:58
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 16:31
Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 11:30
Yavuz sonuçtan memnun değil