Electrolux Dikey Süpürge Değişimi Hakkında

20 Kasım 2023 21:09

23.01.2023 tarihinde aldığımız Electrolux Hygenic 800 EP81U25ULT Şarjlı Dikey Süpürge Maun Bronz model süpürgemiz arızalandığı için 30.09.2023 tarihinde yetkili servise teslim ettik. 20 gün boyunca bize herhangi bir bilgi verilmedi. 20 gün sonra yetkili servisi aradığımızda parça bekleniyor diyerek bir 10 gün daha bekletildik. Sonrasında biz artık daha fazla beklemek istemediğimizi ve değişim istediğimizi hem yetkili servise hem de müşteri hizmetlerine ilettik. Bize talebimizle ilgili hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadığı gibi bizim aramalarımızda da genel merkezden değişim talebi açıldı cevap bekleniyor diyerek yine 10 gün kadar bekletildik. En son uzun çabalarımız sonucunda 7 Kasım'da değişim onaylandı bilgisine ulaştık. 8 Kasım da Antalya Yetkili servis arayıp süpürgenin bizde kalan diğer parçalarını kutusu ile birlikte teslim etmemiz gerektiğini bildirdi. 9 Kasım da yetkili servise teslim ettik ve teslim tutanağı yerine SMS mesajı atıldı. Firma ya da servis tarafından herhangi bir dönüş alamayınca 14 Kasım'da yaşadığımız mağduriyeti anlatan bir mail atıp geri dönüş beklediğimizi belirttim. 15 Kasım günü herhangi bir geri bildirim alamadığımız için 0850 250 3589 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayıp yine derdimi anlattım. Yaptığımız görüşmede "depolarda sayım olduğu için ürünü temin etmekte sorun yaşandığını, ürünün artık temin edildiğini, teslimat kodu oluşturulduğunu, o gün kargoya verileceğini hafta sonu Antalya serviste olacağını hafta içi de Servisten ürünü teslim alabileceğimizi" belirttiler. Teslimat kodunu isteyip kargoyu takip etmek istediğimi söylediğimde bunun mümkün olmadığını sadece sistemi kendilerinin takip ettiklerini söylediler. Bugün önce Antalya servisi aradım, merkezden henüz ne kargo ne de teslimatla ilgili bir bilgi gelmediğini söylediler. Bunun üzerine yine 0850 250 3589 numaralı müşteri hizmetlerini aradığımda 7 Kasım da değişim onayı verildiğini ama sonrası ile ilgili bir gelişme olmadığını, kargoya verildiğinde bize dönüleceğini söylediler. 50 gündür oyalandığımızı, yetkili kimseye ulaşamadığımızı söyledik. Bize söylenen yine "acil koduyla mail atalım geri dönüş sağlanacaktır" oldu. Daha ne kadar bekleyeceğiz, hukuki yoldan mı çözülecek bu kadar basit bir değişim? Mail, telefon, mesaj yolu ile durum hakkında bilgilendirme istiyoruz. Aksi takdirde gerek sosyal medyadan gerekse hukuki yollardan her türlü hakkımızı aramak zorunda kalacağız.

21 Kasım 2023 09:28 (Şikayetten 12 saat sonra)
21 Kasım 2023 17:56
Electrolux Dikey Süpürge Değişimi Hakkında

Bugün yani 21.11.2023 tarihinde [email protected] adresinden "Değerli tüketicimiz, 20.11.2023 tarihinde ürün yetkili servise teslim edilmiştir" metni içeren bir e-mail aldım. Bunun üzerine Antalya Yetkili Servisi aradım. Kendilerinde teslim edilen bir ürün olmadığını ve bununla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını belirttiler. Sonra müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, "mail servisinden sorgulatıp gün içinde geri dönüş yapılacaktır" dendi. 21.11.2023 saat 17.50 itibariyle herhangi bir dönüş yapılmadı. Bu konuda ne doğru ne yanlış anlamış değilim. Bu işin peşini bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz. Konuyla ilgili dün İsveç merkez ofise de bir nail attım bilginiz olsun.

22 Kasım 2023 14:08

22.11.2023 tarihi itibariyle yani ürünü servise teslim edişimizin 53. Gününde, uzun ve yorucu telefon- e-mail kovalamacası sonucunda değişim nihayet sonuçlandı. Bh süre zarfında hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı, her defasında biz arayıp derdimizi anlatmaya çalıştık. Ne olduğu neden geciktiği hakkında zar zor edindiğimiz tek bilgi "depoda sayım var temin edilince teslim edilecek" oldu. Firmanın duyarsızlığı, servisle olan iletişimsizliği çok yordu. İnşallah bir daha sorun yaşayıp aynı şeyleri yaşamak durumunda kalmayız. Ürünü sattık bitti, gerisi Allah Kerim mantığı dünya çapındaki Electrolux markasına hiç yakışmadı. Sanırım bir daha tercih etmeyeceğim bir marka.

08 Kasım 2023 16:21

21 Mart 2024 12:44
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Yetkili Servis Yetersizliği

19 Haziran 2023 13:01