Osman sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Dik Şarjlı Süpürge

19 Eylül 2024 09:19

Teknosa'dan Electrolux markalı dik şarjlı elektrik süpürgesi aldık. Süpürge 3 defa süpürme fırçası bozulması sebebiyle servise gitti. Her seferinde tamir edilip gönderilmesine rağmen kısa sürede bozuldu. Aynı sebepten 3 defa arıza veren ürün iade veya değişimi yapılması tüketici haklarında mevcut olmasına rağmen değişim veya iade reddedildi. Tekirdağ Teknosa mağazasından aldık. Aslında biz oraya Philips veya Dyson almak için gitmiştik. Görevliler Electrolux markasını övdüler ve bizi ikna ettiler. Aldığımız gün fırçası bozuldu. Aynı gün değiştirdiler. Sonra eve geldiğimizde 1-2 ay kullandık. Fırçası tekrar bozuldu. Servise gönderdik. Servise gidip gelince kısa süre sonra tekrar bozuldu. Yine gönderdik. Yine servisten geldi ve kısa süre sonra tekrar bozuldu. Bu sefer iade ve değişim için başvurduk ama tamir edip tekrar göndermişler. Red etmişler. Biz aldığımızdan beri devamlı olarak servise gidip gönderiyoruz. Yorulduk artık. Kesinlikle bu markayı önermiyorum. Birileri size alın diye telkin veriyorsa bir kere daha düşünmelisiniz. Asla almak istemediğim bir marka Electrolux. Bu kadar mağduriyet yaşayacağımızı kesinlikle bilemezdim. Elimizde büyük bir kutuyla servislere gidip gelmekten bıktık. Bu sefer tekrar gönderdik eğer yine red cevabı gelirse kesinlikle Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim. Teknosa ve Electrolux isimli iki firmanın benim için anlamı kalmadı. Ürünü satarken övüyorlar ama sorun çözme konusunda çok iyi değiller.

19 Eylül 2024 11:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Esra
Esra

Şikayetim giderilmedi tekrar servise giden ürün için süpürge balışlığını aksesuar olduğunu ve garantiye girmediği yönünde karar verilmiş bu ürün nasıl aksesuar olabilir fırça dönmüyor çekmiyor nasıl aksesuar olabilir. Mağdurum Electrolux sattığı ürünün arkasında durmuyor defalarca aynı arızayı veren ürünümü değiştirmiyor ya da iadesini gerçekleştirmiyor. Bu markayı aldığım günden beri her süreci problemli tüketiciyi mağdur etmek ne kadar doğru bir ürün ört defa servise gidiyorsa sorun var demektir hakkımı yasal yollarla arayacağım ve direk Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım benim için kocaman bir pişmanlıksın Electrolux

Sumeyye
05 Temmuz 2023 16:39
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 17:24
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
01 Haziran 2024 20:14
"İlginiz için çok teşekkür ederim. Keşke bu ilgi en başında yapılıp sorun başta çözülseydi. Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim. İyi günler dilerim."
Electrolux 3 Aylık Dileyen Süpürgeye Parça Garantisi Vermiyor.
Electrolux 3 Aylık Dileyen Süpürgeye Parça Garantisi Vermiyor.
Electrolux Kategorileri