Electrolux Çamaşır Makinesi 3 Yıldır Çözülmeyen Sorun

Electrolux Çamaşır Makinesi 3 Yıldır Çözülmeyen Sorun
13 Ağustos 2024 11:13

17 Temmuz 2021 yılında aldığımız Electrolux marka oto doz çamaşır makinesi ilk kullanımdan itibaren otomatik deterjan gözünü su ile doldurdu. Ankara'da tamire gelen 2 ayrı teknik servis de sorunu çözemedi. Hatta anlamamalarına rağmen hatasız bir parçayı da değiştirdiler. Ardından 2024 yılı şubat ayının son günlerinde Keçiören servisi geldi. Sorunu tespit etti. Önce parça değiştirmeden çözdüler ama sorun devam ederse parça değiştirelim dediler. 2. Yıkamada hata verdi. Kendilerine mart başında hatanın devam ettiğini ilettim parça için elektroluxe bilgi verdik dediler. O günden itibaren birçok kez Electrolux müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım ancak sorunun çözümüne dair genel merkezi bilgilendirdik dışında hiçbir şey duyamıyorum.

Garanti sürem olan 3 yıl boyunca sorunumu çözemeyen sayın Electrolux mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz? Tüm iletişimizi şikayetlerinizi başvurularımı görüntüleyebilirsiniz. Artık ven yetki sahibi birisi ile iletişim kurmak ve sorunumu en kısa sürede çözmek istiyorum.

Bozuk olan parçanın görselini ve servisiniz işe yaptığım yazışmaya ait ekran görüntüsünü de iletiyorum.

Ben tüm sürecimi garanti sürem olan 3 yıl boyunca yürütmeye çalıştım ancak sizden bu süre zarfında sorunuma çözüm bulamadım. Lütfen yasal haklarımı koruyarak mağduriyetimi giderin.

Ben artık parçanın değişimini istemiyorum. Makinemin güncel değerinden iadesini alabilir ya da yeni ve oto doz olmayan bir makine ile değişimini sağlayabilirsiniz.

13 Ağustos 2024 10:58

Bugün müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm. Görüştüğüm kişi parçanın değişim talebinden dahi haberdar değil. Bunu servis görebilir diyor. Ancak servisten de bilgi yok. Kayıtlar tek bir noktada toplanmadığı sürece müşteri olarak hakkımı nasıl arayabilirim. Acil olarak ilettiğim hiçbir talebime cevap alabilmiş değilim. Çok ilgisiz bir firma.

13 Ağustos 2024 11:19 (Şikayetten 5 dakika sonra)
13 Ağustos 2024 17:16

Sayın Electrolux, Sizce ben müşteri hizmetleri ile bu sorunu çözebilmiş olsam size bu kanal aracılığıyla sorunumu iletir miyim? Zaten sorun sizin müşteri hizmetleri aracılığıyla bu sorunu 3 yıldır çözememiş olmanız. Rica ediyorum genel geçer bir cevap vermek yerine sorunuma bir çözüm üretin. Kopyala yapıştır yapmayınız.

Kemal sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 15:11
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 22:40
Electrolux Çamaşır Makinesi Kabusu: Servis Bekleyişi
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux İle Bitmeyen Çamaşır Makinesi Çilesi

10 Kasım 2024 23:49