Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Kombide Sürekli AL01 Hatası Ve Yetersiz Servis

20 Kasım 2024 21:36

1.5 yıl önce kombinizi aldım, sürekli AL01 hatası veriyor. Kombi servisi 2 kez farklı parça değiştirdi, tekrar hata verdi. 1.5 yılda kombiyi 10 kez kullanamadım. Değişim istiyorum, yapmıyorlar. Sorunu bildiriyorum, servis geliyor. Düzeliyor, tekrar bozuluyor. Bu sürekli tekrarlanıyor. Ben böyle problemli bir firma görmedim. Paramızla rezil oluyoruz.

12 Şubat 2025 07:52

Evet gün geçmiyor ki ECA ile problemlerimiz bitmesin uzun zamandır beklemiş olduğum servis geldi değişim yapılan kombideki arızayı giderdi arızanın sebebi bacanın ters takılmasıymış ve bu kombinin kurulumunu servis personeli yaptı mağduriyetimin sebebini görebiliyorsunuz değil mi servis geldi tüpünüz bitmiş dedi ve gidiyordu tüp için çağrılır mı bir tüpünüzü kontrol etseydiniz gibi çeşitli fırçalar yedim kendisine hayır tüp bitmedi bakın dolu dedim Gösterdim daha sonra Kombide arıza yok belirli bir sıcaklığın altına düştüğünde kendini korumak için bu belli sıcaklık dediğim hava anın sıcaklığı kendini korumaya alıyor dedi 20 metre aşağıdaki işletmedeki kombiyi gösterdim o neden almıyor dedim daha sonra bacada olduğunu söyleyip sorunu düzeltti baca ters bağlanmış bakın servis kesinlikle işten anlamıyor daha önce Ardeşen servisi de aynı şekildeydi beni böyle oyalamıştı şimdi servise sordum Sorun baca daysa ters bağlanmışsa bu kombinin hiç çalışmaması lazım benim kombiim çalışıyor fakat arada arıza veriyor dedim emin misiniz dedim bana eminiz daha sorun yaşamazsınız dedi yine oyaladı diyorum buna eminim bir dahaki arızalarda görüşmek üzere hoşça kal bu kadar rahat konuşuyorum çünkü yanına işletme için başka bir kombi takıyorum Başka markaları araştırıyorum önerebileceğiniz var mı bu arada ECA pişmanlıktır

12 Şubat 2025 06:55

09 Şubat 2025 16:05

Ben artık yazmaktan sıkıldım yaklaşık iki ay önce şikayette bulundum halen kombimin arızası için bana dönüş yapılmadı şimdi tekrar arıyorum müşteri hizmetleri bana evet şikayetinizi görebiliyorum muhakkak size dönüş yapılacak diyor ne zaman yapılacak bu dönüş aylar sonra yapılması neyi ifade ediyor kendi paranla rezil olmak denilen şey budur 1 yılı aşkındık kullanıyorum ürünü daha doğrusu monte edilmiş duruyor bir türlü arızayı gideremediniz ECA pişmanlıktır çok samimi söylüyorum bedava verseler kapıma koymam başka bir marka alır paramla keyfini sürerim

16 Ocak 2025 21:58

ECA kombi aldım 1 yıl oyalatıldım 1 yılım sonunda kombim değişti sonrasında güya benimle ilgilenmeye devam ettiler sorun var mı diye aradılar değişim yapılıp yeni takılan kombi takıldıktan 2 gün sonra tekrar arıza verdi aradım sorun olursa ararsınız demiştiniz sorun oldu için aradım 2 günlük kombiye 2 adet parça değişti ya Allah sizleri bildiği gibi yapsın yazıklar olsun işletmeme şimdi başka markanın kombisini alıp takmayı düşünüyorum

03 Ocak 2025 14:13

Ben artık anlatmaktan yoruldum ECA yorulmadı 1:30 yıl önce almış olduğum kombi sürekli arıza vermesine rağmen değişim yapmamakta direndiler kendilerine Tüketici Hakları'na şikayet edeceğime dair tebliğ çektim sonrasında değişim yaptılar fakat değiştirdikleri ürünü kurarken servis olması gereken basınç miktarını yakalayamadığını fakat bu şekilde de pek sorun olacağını sanmıyorum diyerek montajı yaptı ve gitti Bunun bilgisini ECA müşteri hizmetlerine vermeme rağmen herhangi bir düzeltme yapmak için servis göndermedi sonrasında kombiyi kullanmaya başladım beni müşteri hizmetleri aradı Kombide sorun var mı diye bir defa al01 hatası verdiğini söyledim reset atınca düzeldiğini dile getirdim fakat yine herhangi bir teknik destekte bulunmadı sonrasında yine işletmemde müşterim varken kombi tekrar arıza verdi bu böyle sürüp gidiyor sanırım ECA Garanti'nin bitmesini bekliyor

07 Aralık 2024 18:48

Ürünüm daha önce yazdığım gibi 1,5 yıl önce aldım ve aldığımdan beri sorun yaşıyorum 2 ayrı servis gelip sorunu bulamadı değişim kararı verdiler bugün 3. Farklı servis yeni şofben montajı için geldi ve karşılaştığı manzara sorun baca uzunluğundaymış ilk montajda servis bacayı kesmiş şaka gibi biz servisin hatasına sebep 1,5 yıldır şofbeni kullanamıyoruz yeni şofbenimizi Trabzon'dan gelen servis taktı fakat 30 bar olması gereken basınç 25 bar yani aslında takılan yeni şofbende tam ayarlanamadı servise ne olacak diyorum bu kadar yapabildik muhtemelen sorun yaşamazsınız diyor işimiz yine şansa kaldı resmen ECA ile başımız belada

20 Kasım 2024 21:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)
22 Kasım 2024 11:08

Ardeşen şubenizle 15 gün önce görüştüm halen parça beklediklerini söylüyorlar ardından sizi Aradım servis talebinde bulundum 3 gün oldu halen bana halen bir telefon gelmedi yazık ürünü 1 buçuk yılda 10 defa kullanamadım tamir ediliyor ertesi gün bozuluyor değişim yapılmıyor ECA pişmanlıktır

07 Aralık 2024 18:52

Değişime karar verilen şofben için 3. Farklı servis geldi yeni şofben montajı için geldi ve karşılaştığı manzara sorun baca uzunluğundaymış ilk montajda servis bacayı kesmiş şaka gibi biz servisin hatasına sebep 1,5 yıldır şofbeni kullanamıyoruz bunu Trabzon sevisinden teyit edebilirsiniz ben Ardeşen servisinizden şikayetçiyim ayrıca yeni şofbenimizi Trabzon'dan gelen servis taktı fakat 30 bar olması gereken basınç 25 bar yani aslında takılan yeni şofbende tam ayarlanamadı servise ne olacak diyorum bu kadar yapabildik muhtemelen sorun yaşamazsınız diyor işimiz yine şansa kaldı resmen ECA ile başımız belada

10 Aralık 2024 14:45

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

09 Şubat 2025 16:08

Sunmuş haliniz bu mu bana herhangi bir dönüş olmadı arızam giderilmedi servis gelmedi bugün arıyorum halen gelmedi servis diyorum 2 ay oldu bana müşteri hizmetleri evet görebiliyorum ama muhakkak dönüş olacaktır diyor

Engin
23 Nisan 2024 20:25

Gürbüz
29 Ocak 2024 13:25
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Kombi Arızaları Ve İlgisiz Servis Hizmeti

Mücahit
22 Aralık 2024 17:14

Arzu
05 Mart 2024 23:55
Esra sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Ve Yetkili Servis Sorunları: Sürekli Ses Ve İlgisizlik

Esra