Murat sonuçtan çok memnun

Murat
12 Haziran 2024 11:00

3 gün önce ECA Phoenix şofben bağlattım. En düşük dereceye alsak bile, suyu 55-70 derece arasında kaynatarak veriyor. Çoluk çocuk yandı. Kurulum yapılırken bile ECA servisindeki arkadaşa söyledim. 'Düzelir, havalar sıcak, ortaya alıp karıştırın suyu, sonuna kadar açın' dediler. Cihazın kartı arızalı; ısıyı algılayıp otomatik ayarladığım ısıda kendisini sabitlemesi gerek, ama bahanelerle geçiştiriyorlar. ECA müşteri hizmetlerini aramakla başlıyor sorun. Boşa ısı ayarı koyulmuş, kafasına göre çalışacaktı; gider kazanda su ısıtıp banyo yapardım. Çözüm bulunmadığı takdirde sosyal medyada ve sizlerle paylaşacağım. Eski, 7 senelik Gold Therm marka şofbenim bundan kat kat daha iyiydi.

16 Haziran 2024 15:58

Servis gelip anakartınız arızalı deyip değişti yarında gelip valfinizi değişeceğim deyip çıktı değiştide çözüm suyunu sonuna kadar açacaksın havalar sıcak 45. Derece ısıyı kabulleneceksin eğer yanlışlıkla kısarsan yapacakları bir şey yokmuş yapacakmışız

12 Haziran 2024 11:03 (Şikayetten 2 dakika sonra)
15 Haziran 2024 08:47

Müşterimize hizmet sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

İsmail
İsmail

Bende de goldteherm var aynı sorundan şikayetçiyim hatta mahkemeye verip ECA almayı düşünüyordum :)

Fatih
13 Temmuz 2024 12:31
ECA Servis Gelmeden Para Peşinde

ECA Şofben Sıcak Su Gelmiyor Garantili Ürün Garantisi Bitmedi.

Kayhan
08 Mayıs 2024 23:02
ECA Şofben Sıcak Su Gelmiyor Garantili Ürün Garantisi Bitmedi.
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

ECA Phoenix Şofben Sıcaklık Sorunu Ve Çözülemeyen Servis Mağduriyeti

Tolga