ECA Termostat Kontrol Düğmesi

ECA Termostat Kontrol Düğmesi
10 Ağustos 2024 11:03885
Özay'ın Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim

ECA Termostat kontrol düğmesi kırıldı.
Her yere baktım bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim. Malum önümüz kış.
ECA servisi aradım bulunduğum bölgede bir servis ile iletişime geçiniz dediler. Servisi aradım cevap vermedi.
Ben servisi cumartesi günü aradım belkide hafta sonu olduğu için kapalıdır.

10 Ağustos 2024 11:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Özay A. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

13 Ağustos 2024 14:27
Eki aç

ECA firmasına teşekkür ederim. Sorunu çözdüler ayrıca benimle ilgilenen Yağız beye teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Şikayetvar com. İyi ki varsınız.

13 Ağustos 2024 16:48

Çok teşekkür ederim ECA firmasına. Benimle ilgilenen Yağız beye teşekkür ederim. sikayetvar.com teşekkür ederim.

23 Eylül 2024 16:47

Çok teşekkür ederim

ECA Termostat Düğmesi Sorunuyla Mağduriyet

18 Aralık 2024 14:412.811

ECA oda termostatı ayar düğmesi boşa dönüyor yedek parça bulamıyorum. Bütün siteleri gezdim ama yok düğme olmadan hiçbir...

ECA Yedek Parçala Sıkıntısı

2 Ocak 2024 11:033.082

"Termostat ayar düğmesi kırılmıştı internet üzerinden bulamadım servisten temin edemedim şikayet varda durumu dile getirdim oradan ismini hatırlayamadım bir bey efendi hemen ilgilendi fabrikadan temin edelim dediler üç gün içinde sorunum giderildi teşekkür ederim"

ECA Yedek Parçala Sıkıntısı

Tümünü Gör