18 Ekim 2023 00:442.986
Hatice'nin Teşekkür Mesajı
Çok ilgili davrandılar sorunumu hallettiler ve çok memnun kaldım ECA markasını herkese öneririm çok memnun kaldım teşekkürler

Selam ECA oda termostatı ayar düğmesi kırdı ve boşa dönüyor yedek parça bulamıyorum. Bütün siteleri gezdim ama yok düğme olmadan hiçbir işe yaramıyor. Çok mağdur oldum. Bu sorunu çözmenizi rica ediyorum. Bana dönüş yapın lütfen sizlerden haber bekliyorum teşekkürler

18 Ekim 2023 00:48 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Hatice K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Hatice
31 Ekim 2023 11:44

31 Ekim 2023 18:45

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Harun
Benzer Şikayeti Var
26 Kasım 2023 18:15

Merhaba aynı sorun bizde de var ve çözüm bulamıyoruz ECA lütfen bizim de sorunumuzu çözün

2 Aralık 2023 16:412.794

"Sorunumla ilgilenildi ve mağduriyetim giderildi. İlgilenen herkese çok teşekkür ederim."

ECA Oda Termostatımın Ayar Düğmesi Kırıldı: Yedek Parça Bulamıyorum

14 Kasım 2024 20:33975

"Şikayetimin çözümüyle ilgili teşekkür ederim"

11 Aralık 2023 03:392.067

"Nadir bey ve ECA Ekibine teşekkür ederim sorunumu birkaç saat içinde çözüme kavuşturdular iyi çalışmalar diliyorum"

ECA  Wi Fi Uzaktan Kontrol

ECA  Wi FiUzaktan Kontrol