Ilgın sonucu yetersiz buldu

ECA Servis Randevusu Ve İletişim Sorunları

Ilgın
03 Kasım 2024 16:47

31 ekimde ECA müşteri hizmetlerini aradım. Kombinin yıllık bakım uyarısı verdiğini ve su akıttığını özellikle belirttim. Müşteri temsilcisi bayan da 1 kasıma randevu verdi. Gelen ekip kendilerine sadece yıllık bakım bilgisi verildiğini, aletlerinin olmadığını ilettiler. Özellikle su akıttığını not düşmüşlerdi ki garanti kapsamında şu anda kombim. Nasıl oluyor da bilgileri olmuyor ve araçta alet bulunmuyor. Tekrar arayıp tekrar randevu oluşturun deyip yıllık bakımı yapıp gittiler. Sonrasında yeniden müşteri hizmetlerini aradım randevu oluşturdum 2 kasımda gelineceği söylendi ama ne aradılar ne geldiler. Garanti süresini mi geçirmeye çalışıyorlar. Anlayamıyorum fakat asla kabul etmiyorum. Kombinin altından su geliyor. Halılarım ıslandı. Acil çözüm bekliyorum.

03 Kasım 2024 16:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Kasım 2024 18:20

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Hacer sonuçtan çok memnun

Hacer
17 Şubat 2025 03:29
"Çözüm üreten ECA Ankara genel müdürüne gelip sorunu çözen Çorum yetkili servisine teşekkür ederim"

Hilal
28 Ağustos 2024 18:11
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
09 Mart 2024 15:13
Özlem sonuçtan memnun

Özlem
17 Nisan 2024 17:57
"4 yılın sonunda artık yetkili ve bilgili bir beyefendi tarafından sürecimiz baştan sona değerlendirilip geçici çözüm amaçlı kombimizin eklanşörü temizlenmiş olup kış ayı için kombimize kimyasal dökülmesi için kimyasalları satın aldık ve servisle iletişim dahilinde kış başı gibi kombimize gerekli kimyasal tahsis edilecektir. Buradan Arda beye ve Salihli servis ekibinden Erain beye teşekkür ederiz sonunda bilgili ve ilgili ekibe denk geldik🙏🏻"

Nevzat
01 Ocak 2024 14:21