ECA Poly Touch 400W Oda Termostat

ECA Poly Touch 400W Oda Termostat
25 Ekim 2023 20:49

ECA poly Touch 400W oda termostatını online olarak satın aldım. İnegöl ECA servisine 300 TL vererek bağlattım. Ancak oda termostatı günlük ve haftalık programlanmıyor. Çünkü ekranda günün saatleri çıkmıyor. (Eke koyduğum resimdeki kırmızı renkli günün saatleri) Yıllardır başka marka oda termostatı kullandık. Termostat konusunda uzmanlaştık.

Fakat ürünü programlayamıyoruz. Servisten destek talep edip, "günün saatleri çıkmıyor programlayamıyoruz" deyince yeterli desteğide alamadık. Çünkü servis nasıl olduğunu bilmiyor. Youtube.com üzerindeki ürüne ait kurulum videosunuda izledik ancak ürün tarif edildiği gibi programlanamıyor.

Günün saatleri çıkmadığı için programlanamıyor. Üründe çok açık belli ki sistemsel hata var. Türkiye'nin en bilinir markasını tercih etmekle yanlış mı yaptık? Ürünümün ücretsiz bir şekilde değiştirilmesini veya iade edilmesini talep ediyorum.

profile profile
25 Ekim 2023 20:52 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın İlker Ü. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

31 Ekim 2023 18:53

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

01 Kasım 2023 00:09

Ürün arızalı olduğu için ve tarafımıza yeteri teknik destek sağlanamadığı için iade edilmiştir.

Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
02 Aralık 2024 15:06
Huzeyfe sonuçtan çok memnun

Huzeyfe
21 Ekim 2023 15:21
"ECA firmasından Arda beye ve Konya tuna teknik yetkili servise teşekkürler. Ürünümü yenisi ile değiştirdiler. Süreçte oldukça ilgililerdi."
ECA Poly 100W Ekran Tedariği

İbrahim
20 Aralık 2023 11:34
ECA. Genel Merkez Ve Teknik Servis Vasatlığı.

Aydın
20 Ocak 2024 19:48
ECA Termostat Bağlantı Sorunu
Ali sonuçtan hiç memnun değil

ECA Termostatın Ekonomi Modu Sorunu Ve İade Talebi

Ali