Ali sonuçtan hiç memnun değil

ECA Termostatın Ekonomi Modu Sorunu Ve İade Talebi

04 Aralık 2024 16:00

ECA marka ECA poly Smart akıllı oda termostatı aldık. Alırken aldığımız bayi kutu açılırsa tekrar geri almayız diye belirtti. Ürünün açık olanıda olmadığından deneme fırsatı bulamadık. Ürünü açtık masa üzerinde enerji vererek deneme yaptık (elektrik teknisyeniyim) haftalık çalışma programında 3 tane program girilebiliyor. Girilen saatler dışında çıkışını kapatıyor. Cihazı ekonomi modunda bıraktığımızda kendi kendine manuel Moda geçiyor.
Servis le görüşmemizde cihazın özelliği bu şekildedir diyor. Aldığımız yeri ve ECA yı aradığımızda servisle görüşün diyor. Alalı 3 gün oldu. Aldığımız bayi kutusu açılan ürünü alamayız diyor. ECA teknik destekle görüşmemizde sorunu bayi ve servisle çözün diyor. 15 gün içindeki iade etme hakkımızı kullanarak iade edip paramızı geri almak istiyoruz.

eca-termostatin-ekonomi-modu-sorunu-ve-iade-talebi-2.pdf
04 Aralık 2024 16:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ali T. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

05 Aralık 2024 11:17

Telefonla birkaç defa aradılar. Sorun yaşadığımız için üzgün olduklarını belirttiler çözüm konusunda ilerleme yok

13 Aralık 2024 21:01

İlgileniyoruz diye mesaj geldi sadece

20 Aralık 2024 18:19

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

22 Aralık 2024 11:36

Benimle iletişime geçen olmadı ve herhangi bir bilgilendir me yapılmadı

25 Aralık 2024 15:57

Mağduriyetimin giderilmesi için gerekeni yapacaklarını bildirdiler.

02 Ocak 2025 15:11

Mağduriyetimizin giderilmesi için ECA firması devreye girdi ürünü sıfırı ile değiştirecekler. Eski ürünü ECA ya gönderdik yenisini bekliyoruz. Bayi kapalı kutu geldiği zaman iade alacak.

15 Ocak 2025 23:23

ECA yetkilileri devreye girerek, Benim ürününü sıfır kutu ile değiştirdiler ve bayinin iade almasını sağladılar. Talebim Şikayetvar aracılığı ile olumlu sonuçlandı. İlgilenen herkese teşekkürler.

Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri

ECA Termostat Bağlantı Sorunu
Huzeyfe sonuçtan çok memnun

Huzeyfe
21 Ekim 2023 15:21
"ECA firmasından Arda beye ve Konya tuna teknik yetkili servise teşekkürler. Ürünümü yenisi ile değiştirdiler. Süreçte oldukça ilgililerdi."
ECA Poly 100W Ekran Tedariği
ECA Kategorileri