Kadir sonuçtan çok memnun

ECA Kombinin Sürekli Aktif Olması

16 Aralık 2023 00:15

ECA Proteus Premix marka kombim sürekli olarak çalışıyor ve kapanmıyor. Ayarlanan sıcaklığı da dikkate almadan çalışmaya devam ediyor. Cihaz sekiz aylık ve garantili. Aynı zamanda, ikinci bir çeşme açılınca sıcaklığı çok hızlı ve fazla şekilde düşürüyor. Konuyla ilgili çözümünüzü bekliyorum.

16 Aralık 2023 00:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Kadir İ. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

19 Aralık 2023 15:36

...

22 Aralık 2023 11:23

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

İbrahim sonucu yetersiz buldu

ECA Kombi 30 Derecede Petekler Fazla Sıcak

İbrahim
16 Aralık 2023 13:29

ECA Kombi Sürekli Sigorta Atıyor, Çözüm Bekliyoruz

Ramazan
16 Ekim 2024 23:50
ECA Kombi Sürekli Sigorta Atıyor, Çözüm Bekliyoruz
Onur sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Kapalıyken Sürekli Çalışıyor

Onur
25 Eylül 2023 18:02
Serap sonuçtan çok memnun

Serap
14 Aralık 2023 20:40
"Marka temsilcisi Nadir bey'e çok teşekkür ederim birebir teknik ekip arkadaşları yönlendirdi gidişatı ve sorunu çözdürebilmek adına çabaladı en başta sabrı için teşekkürler beni dinledi en ince detayı bile sordu anlattım ve sorunum çözüldü"
ECA Kategorileri