ECA Klima Dış Ünite Sorunu.

30 Ocak 2024 17:492.919

ECA markalı yeni aldığım sıfır klimanın dış ünitesi aşırı ses çıkardığı için servisi aradım, video gönderdim. Sesin normal olmadığını söylediler, tam 1,5 ay oldu. Hâlâ gelip bakacaklar. İlk defa ECA aldım ve bin pişmanım. Klimayı açamıyorum, 1,5 ayda servis gelip bir kez nedir ne değildir diye bakmaz mı? Her aradığımda 'Size dönüş yapacağız' diyorlar, ancak daha bir kez arayan olmadı. Gerçekten tam bir pişmanlıksınız ECA. Klimanın kendisinde sorun yok; ısıtma ve soğutma iyi ancak servis dediğiniz şey önemli, maalesef sınıfta kaldınız ECA.

30 Ocak 2024 17:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Yunus K. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

7 Şubat 2024 13:58

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

ECA Klima Beni Mağdur Etti

24 Ocak 2024 16:373.359

"Gerçekten çok ilgilendiler ECA Ankara bölge müdürü aradı mağduriyetimin derhal giderileceğini bildirdi sağ olsun Adana ECA servisi derhal geldi ve hallettiler çok teşekkür ederim benim için her zaman büyük bir markasınız"

ECA Klima Kalitesiz Müşteri Memnuniyeti Yok

27 Temmuz 2024 14:424.703

ECA klima aldım, bir ay olmadan arıza yaptı. Klimayı bir gün kullandım, klima dış ünitesi arızalı servis geldi. Dış ünit...

ECA Klima Kalitesiz Müşteri Memnuniyeti Yok

ECA Klima Traktör Gibi Çalışıyor

ECA Klima TraktörGibi Çalışıyor

Serkan
ECA Klima Pişmanlıktır!

ECA KlimaPişmanlıktır!

Emre
ECA Klima Bizi Mağdur Etti!

ECA Klima BiziMağdur Etti!

Ömer

ECA Kategorileri