23 Nisan 2024 22:34580
Önder'in Teşekkür Mesajı
Kısa sürede dönüş yapıp sorunumu servis kapsamında ücretsiz hallettiler. ECA ekibine teşekkür ediyorum.

Evimiz yeni bina taşındığınızdan beri 7 aydır kullandığımız ECA duş başlığı hortumu yerinden çıktı ve diğer başlıklar gibi çevirilerek takılmıyor. Biz mi yanlış kullandık ya da kırdık diye düşünürken daha 1 ay geçmeden 2. Banyomuzdaki aynı başlıktada aynı sıkıntıyı yaşadık. Diğer başlıkların hortumu ucuna çevrilerek takılırken bu sanki içimde basit bir plastik parçası varmış da sıcak suyu görünce kırılmış gibi geldi. ECA markasına yakışmadı.

23 Nisan 2024 22:39 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın Önder Ö. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Önder
24 Nisan 2024 10:08

ECA servisi ertesi gün arayıp sorunumla ilgilendi ve servis kaydı oluşturdu. Duş başlıklarının garanti kapsamında değiştireceklerini söylediler. Bu kadar kısa sürede ilgilenip hızlı çözüm süreci başlattıkları için teşekkür ediyorum. Umarım kısa zamanda sorunum çözülecek.

30 Nisan 2024 18:37

Müşterimize hizmet ve bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Önder
22 Temmuz 2024 10:08

ECA Musluk Problemi Acil Çözüm

15 Aralık 2023 01:33843

"Teşekkürler"

ECA Musluk Problemi Acil Çözüm

Duş Başlığı Sorununa Çözüm Bekliyoruz

13 Kasım 2024 10:26408

Duş başlığı aldık. Taktıktan sonra suyu açtığımızda başlık yukarı fırlıyor. Servis geldi, çözüm bulmadı, problem devam e...

16 Haziran 2024 22:302.315

"Teşekkür ederim fakat bu ürünlerde güvenlik açığı var ürün bağlantı noktasından kırılmış deforme olmuş başkasının başına da gelebilir ürün yüksekten düşüyor çok riskli bir durum bir İSG uzmanı olarak bu riskli durumu ortadan kaldıracak ek bir güvenlik sistemine ihtiyaç var"

ECA Batarya Montajında Süregelen Sorun Ve Hizmet Eksikliği

18 Ekim 2024 17:101.638

30.08.2024 günü ECA marka banyo bataryamızın montajı yapıldıktan sonra, su duş başlığına verildiğinde musluk bölümünden ...

ECA Duş Takımı Arızası

23 Eylül 2024 12:03870

"Sorunumu birkaç saat içinde çözen, ECA müşteri hizmetlerine, ECA bölge müdürüne ve İzmir Gaziemir bölgesine bakan ECA servisindeki güler yüzlü iki genç arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim. ECA hakkında yanılmadığımı tekrar öğrenmiş oldum."

Tümünü Gör

Enes
ECA Klima Traktör Gibi Çalışıyor

ECA Klima TraktörGibi Çalışıyor

Serkan
ECA Citius Premix Marka Kombi Sorunu!

ECA Citius PremixMarka Kombi Sorunu!

Hüseyin

ECA Kategorileri