E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Sed Yardımı

06 Ocak 2024 06:14

Merhaba efendim, ben e-Devlet üzerinden sed yardımı için başvuru yaptım ve 2 ay oldu. 'Süreç devam ediyor' diyor ancak neden bir cevap verilmedi? Sağlık güvencemiz yok, eşim işten çıkarıldı ve iş bulunmadığı için maddi durumumuz kötü. Üç çocuğum var, okula giden kızım var ve onların ihtiyaçlarını karşılayamıyorum, yardım istiyorum. Lütfen yardım edin. Daha ne kadar beklememiz gerekecek yardım etmeniz için?

13 Mart 2024 04:13

Merhaba efendim aile sosyal yardım istiyorum 3 çocuğum var okula giden kızım var ihtiyaçlarını karşılayamıyorum sağlık güvencemiz Yok eşim işten çıkarıldı iş yok Bodrum katında oturuyoruz evime su basıyor durumumuz yok oturduğumuz ev eski rutubetli çocuklarım hastalanıyor yardım istiyorum dar gelirli bir aileyiz eşim yeni bir işe başladı inşaat işçisi aldığı para yetmiyor günlük 600 TL iş olmadığı için mecbur o paraya çalışıyor iş kurumuna başvuru yaptı bekliyoruz teşekkürler

13 Şubat 2024 02:29

E devletten Sosyal yardım başvurusu yapıyorum reddedildi diyor neden hiçbir şeyimiz yok Bodrum katında oturuyoruz evime su basıyor rutubetli çocuklarım hastalanıyor yardım istiyorum lütfen yardım edin zor durumdayız 3 çocuğum var eşim çalışmıyor iş yok

13 Şubat 2024 02:01

Merhaba efendim aile sosyal başvurusu yapıyorum reddedildi diyor sosyal yardım başvurum neden red ediliyor yeter artık ya zor durumdayız 3 çocuğum var okula giden kızım var ihtiyaçlarını karşılayamıyorum sağlık güvencemiz Yok eşimi işten çıkarıldı çalışmıyor iş yok Bodrum katında oturuyoruz evime su basıyor rutubetli çocuklarım hastalanıyor yardım istiyorum yeter yani devletimden yardım istiyorum

09 Şubat 2024 01:26

Sosyal ekonomik başvurusu yaptım 3 ay oldu cevap verilmedi neden ihtiyaç sahibiyim 3 çocuğum var okula giden kızım var ihtiyaçlarını karşılayamıyorum zor durumdayız evim eski rutubetli zor geçinemiyoruz eşimin getirdiği maaş ile yardım istiyorum teşekkürler

Nisanur
Nisanur

Siz Ziraat hesabına bir de bakın orada gözükmesi lazım 14 Ocak 2024 ablamın sed parası yatmıştır Ziraat hesabına bakın bir de sed sorgulamaya oradan çıkar

Zeynep
Zeynep

Hiç sanmıyorum çıksın ne kadar e devletten başvuru yapsam reddedildi bilmiyorum sanki neyimiz var Bodrum katında oturuyoruz oda rutubetli eski evimiz tapumuz Yok devlet tarafından oturduğumuz kat hisse diye gözüküyor arsa diye gözüküyor ondan dolayı yardım etmiyorlar

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

28 Temmuz 2023 13:36
e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri