Hafize sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 22:19

Merhaba, Dyson V15 Detect Submarine marka süpürge aldık. Ancak henüz bir aydır kullanmaya başlamamıza rağmen motorun üzerinde yamulmalar, plastikte ve renginde soyulmalar, borusunda ise çizikler oluştu. Lütfen bu konu hakkında bir an önce çözüm bulunmasını talep ediyorum.

17 Nisan 2024 12:55 (Şikayetten 4 gün sonra)

18 Nisan 2024 11:18

Çözüm merkezi iletişime geçti, dönüş yaptım ulaşana kadar canım çıktı görüntülü arama ile sorunlu olan yerleri gösterdim. Yurtiçi Kargo'yla süpürgem servise gidecek, 20 iş günü içerisinde karar verilecek, değişim iade veya hiçbiri, eğer değişim iade olacaksa bir 20 iş günü daha bekleyebileceğim söylendi. Bu kadar ücret ödeyipte bu aşamalarla uğraşmak çözüm değil maalesef

23 Nisan 2024 20:02

Dyson v15 detect submarine süpürgemde motor kısmında yamulmalar, plastik ve turuncu kısmında soyulmalar, borusunda çizikler meydana geldi, ürünü şubat 2024 te aldım 2 ayda bu duruma geldi, Dyson Çözüm merkezine ısrarımla yetkili servise gönderdim. Gelen sonuç kullanıma engel değil diyorlar 30.000 TL verdiğimiz süpürge için firma ürün hatalarını kabul etmiyor sorunum çözülmedi çözülmesini istiyorum bir an önce

Kadriye sonuçtan çok memnun

Kadriye
25 Ocak 2024 21:29
"Dyson müşteri hizmetleri tarafından arandım, gayet yardımcı ve ilgili davranıldı teşekkür ederim."
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
12 Eylül 2025 19:51

Selvet
27 Ekim 2025 16:25

Hatice
23 Şubat 2024 17:40
Dyson V15 Detect Absolute Borusunda Çizikler

Dyson V15S Süpürge Borusunda Sürekli Çizik Ve Ezilme Oluşuyor, Değişim Talebim Reddedildi

Merve
22 Ekim 2025 22:48
dyson-v15s-supurge-borusunda-surekli-cizik-ve-ezilme-olusuyor-degisim-talebim-reddedildi-3.jpg
dyson-v15s-supurge-borusunda-surekli-cizik-ve-ezilme-olusuyor-degisim-talebim-reddedildi-2.jpg
dyson-v15s-supurge-borusunda-surekli-cizik-ve-ezilme-olusuyor-degisim-talebim-reddedildi-1.jpg

Dyson Kategorileri