Esen
24 Kasım 2024 15:31

21 Kasım 2024 tarihinde Dyson web sitesi üzerinden sipariş ettiğim Gen5 Detect Absolute Prusya mavisi bakır modeli süpürgenin halı ve koltuk başlıkları bakır rengi gelmedi, onun yerine hangi modele ait olduğunu anlamadığım mor renk başlıklar geldi. WhatsApp destek hattından yazdım. Başlıklar güncellendi denildi fakat bu durumu yaşayan herkese farklı açıklama yapılmış. Tedarik sorunu varsa tüketicinin bu durumdan haberi olmalı, kutudan çıkan sürprizi kabul etmek zorunda değiliz hiçbirimiz. Özellikle sordum, sipariş elime ulaşmadan önce orijinal kutu içeriği gelecek dediler ama korktuğum başıma geldi. Bence başlıklarda kesinlikle kalite farkı var, bu durumu kabul etmiyorum. İki başlığın orijinal bakır renk başlıklar ile değişimini talep ediyorum.

29 Kasım 2024 15:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sanem
Sanem

Merhabalar herhangi bir çözüme ulaştı mı?

Yanlış Renk Başlıklar Ve Eksik Bilgilendirme Sorunu

Esra
16 Ocak 2025 23:37
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
18 Şubat 2025 14:31