Garanti Süresi Ve Parça Temini Sorunu

Garanti Süresi Ve Parça Temini Sorunu
Özlem
12 Kasım 2024 16:41

11.03.2023'te aldığım süpürge cihazımın ana başlığı kırıldı. Garantisi devam etmekte olan cihazın kırılan başlığının teminini yapamayacaklarını söylediler. Gerekçe olarak daha önce 3 ayrı parça gönderilmiş olduğu belirtildi, fakat ben cihazımı alırken 2 yıllık değil 5 yıllık aldım ve arada ciddi para farkı ödedim. Sebebi ise kırılan parçaların teminini garanti kapsamında olmasıydı. Alırken de bana herhangi bir sorun veya parça problemi olduğunda garanti karşılar denilmişti, şimdi ise bana mümkün olmadığını söylüyorlar. İnsanları aynı cihaz için daha fazla ödeme yapıp mağdur ediyorlar. Madem üç parça ürün için aynı şartlar geçerli, neden bana 2 yıllık değil de 5 yıllık garanti parası fazladan vermemi istediniz? Bu cihazların tamamının tek sorunu başlıklarının çabuk kırılması. Yeni başlık ise ciddi paralarla satılıyor.

18 Kasım 2024 16:51 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ahmet
Ahmet

Kesinlikle katılıyorum aynı sorunu bizde yaşadık ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum eğer böyle yapacaklarsa bu kadar fahiş fiyata satmasınlar. Görüyorum ki hep aynı yerden aynı parçalar kırılıyor ya bunun başlığını sağlamlaştırsınlar ya modelini değiştirsinler ya da bu kadar yüksek fiyattan satmasınlar

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

Hülya
04 Ocak 2025 18:26
Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Edibe sonuçtan çok memnun

Edibe
22 Kasım 2024 10:07
"Teşekkür ederim sipariş verdiğim parça yi gönderdiğiniz için"
Dyson Süpürge: Kırık Parçalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
02 Ocak 2025 16:21