Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yedek Parça Temin Edememesi!

27 Mayıs 2024 21:28

Dyson Gen5 Detect ürünü aldım, 3 ay olmadan motor çalıştığı halde süpürme aparatı takılı kalıyordu. Dyson müşteri hizmetlerini arayıp videolu canlı bağlantı ile bu sorunu gösterip üründe sorun olduğunu belirttim. Buna istinaden süpürge aparatının değişmesi gerektiğini ve adresime yollayacaklarını bildirdiler. 1 Mayıs günü bu bağlantıyı yaptım, bugün tam 27 gün oldu. Arayan, dönüş yapan olmadı, ürün de gelmedi. Müşteri hizmetlerini bugün arayıp yedek parça temin süresinin 20 iş günü olduğunu, ürünün elime ulaşmadığını, temin edemediklerini, ettikleri anda en kısa sürede yollayacaklarını söylediler. Fakat ben ürünün servis süresinin dolduğunu, değişim yapılması gerektiğini söyledim. Beni arayacaklarını söyleyip aranmadım. Ürünü bu süreden sonra gönderseniz de kabul etmiyorum. Ürünün bire bir değişimi gerekiyor. Bu şikayetimi umarım dikkate alırsınız. Yasal haklar benden yana, şu anda tüketiciyi mağdur etmeniz hoş değil. Bu ürünü satıyorsanız, yedek parça yoksa, temin edilemiyorsa satmamanız gerekiyor. Aksi takdirde değişim yapmanız gerekiyor. 1 aydır makineyi kullanamıyorum. O kadar para verip mağdur edilmek doğru değil.

28 Mayıs 2024 09:46

20 iş günü geçmiş arayıp biraz daha bekleyin diye akıl veren çözüm sunmayan ürünü değiştirmeleri gerekiyorken parça temin edilemiyor geldiğinde yollanacak diyen kaliteli kurumsal firma diye sundukları kalitesiz adi o kadar para etmeyecek basit bir ürün kesinlikle almayın pişmanlık Tüketici Hakları'na başvurup hakkımı arayıp ürünü mecbur değişiceksiniz

31 Mayıs 2024 11:05 (Şikayetten 3 gün sonra)

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Ürün Gönderen Ve Sorunu Asla Gidermeyen Dyson Yetkilileri

Cansu
01 Ocak 2024 14:57
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
05 Kasım 2023 13:17

Aslı
12 Eylül 2023 15:45
Dyson.com.tr Ödemeyi Aldı Ancak Ürünü Göndermiyor.
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sena
20 Mart 2024 11:49
Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
12 Haziran 2024 11:59