Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Animal Fırça Dönmemesi

Yasemin
12 Haziran 2023 10:09

Dyson V8 animal dikey süpürge aldım ve garantisi kasım ayında doluyor. Süpürge çalışıp bir süre sonra fırça kısmındaki rulo duruyordu. Bunu bildirdim bana rulodan dediler. Rulo gönderdiler. Sorun devam ediyordu. Başlıktan dediler. Başlıkta da aynı sorun yaşadım. Bu sefer borudan dediler. Yine aynı sorun oldu ve nihayet ürünü alıp incelemek akıllarına geldi. Filtre temizleyip yollamışlar. Hala aynı sorun devam ediyor ve bu sefer de filtre alacaksınız garanti kapsamında değil diyorlar. Ya filtreden değilse diyorum o zaman filtreyi iade edersiniz diyorlar. Ben böyle bir marka hayatımda görmedim. Dünyanın parasını verip alıyoruz bu ürünleri. Bu kadar kötü hizmet olabilir mi? Garantisi dolmamış bir ürüne neden para ödüyorum? Neden bozulmuş ürünlerinin arkasında durulmuyor? Garantisi bitmeyen makine için neden para vermek zorundayım?

06 Temmuz 2023 14:10

Dyson V8 ürünümün bir süre çalıştıktan sonra fırçası dönmüyor. Fırça gönderdiler olmadı. Borudan dediler olmadı. Ürünü dönmeyen başlıkla gönderin dediler. Sorun filtredeymiş dediler. Filtre garantisi 1 yıl satın alın dediler aldım. Hala sorun devam ediyor. Şimdi de başlıktandır başlık alın dediler. Dalga geçiyorlar resmen. Yetkili servise başlığımı da yolladım filtre dediler şimdi de onlineda yardımcı olan başlıktan başlık alın diyor. Başka marka alın şu ana kadar böyle sorunlu firma göremedim. Bir kez daha yazmıştım Şikayetvar'a. Beni aradılar, garanti sürenizin dolmasına az kalmasına rağmen size arkadaşlarımız yardım edip ek parça desteği sağlamışlar. Garantim Kasım ayında bitiyor ve 1 gün kalsa bile benim garantim devam ediyor. Benim için Dyson bir Apple markasıydı. Ama asla yakınına uğrayamaz.

12 Haziran 2023 10:14 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Yasemin
08 Temmuz 2023 23:53

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
16 Eylül 2024 11:59
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
29 Şubat 2024 16:09
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
14 Kasım 2023 10:16

Dyson V8 Süpürge Garanti Sonrası Sorunları Ve Yetersiz Servis Desteği

Zeynep
28 Haziran 15:28
Deren sonuçtan hiç memnun değil

Deren
30 Mart 2024 23:33
Dyson Tam Bir Hayal Kırıklığı!
Dyson Tam Bir Hayal Kırıklığı!
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru