Güler sonuçtan memnun

Dyson V15 Süpürge Arızası

27 Temmuz 2023 14:29
Güler'in Teşekkür Mesajı
“Dyson destek hattından Erkut beye ilgisi ve yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim”

Dyson v 15 süpürgem var. Alalı daha bir sene bile olmadı. Filtre temizleme uyarısı verdi ben de temizliğini yaptım daha sonra sürekli bu uyarıyı verdi. Ben de Dyson'la iletişime geçtim. İlk önce bana garanti kapsamında filtre değişimi yapacaklarını söylediler. Daha sonra video istediler. Ben de gönderdim seste bir sorun olmadığını söylediler. Halbuki videoda sesin azalıp çoğaldığı duyuluyor, Makine aşırı ısınıyor diyorum ;hala filtreyi temizleyin diyor Hiç yardımcı olmadılar dünyanın parasını Verdiğim süpürge ve Dyson markasına hiç yakıştıramadım.

27 Temmuz 2023 14:45 (Şikayetten 16 dakika sonra)

29 Temmuz 2023 13:45

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
12 Eylül 2024 11:10

Dyson V15 Süpürgede Çekiş Gücü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Tugce
11 Kasım 2024 14:28
Dyson V15 Süpürgede Çekiş Gücü Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 14:43

Nuriye
16 Şubat 2025 13:49
Dyson V15 Süpürgemin Bitmeyen Filtre Sorunu
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
26 Haziran 2024 00:28