Dyson V15 Submarine İle Bitmeyen Şarj Sorunu

Hamza
25 Aralık 2024 19:14

Ağustos ayında Meydan AVM Dyson'dan Dyson V15 Submarine aldım. Daha sonrasında bir tatile gittim ve kullanma fırsatım olmadı, o yüzden ürünü iade etme fırsatım da olmadı. Geldiğimde ilk kullanımımda, cihazın ekranında full şarj etmem gerektiği yazıyordu. Geceden şarja taktım full dolması için fakat sabah 55 olmuştu. Şarj daha sonra biraz daha bekledim fakat şarj 55'ten yukarı çıkmıyordu. Kullanmaya başladım, 55 şarjla ama 10 dakikada cihazın şarjı bitti. Daha sonra Dyson'ı aradım, yeni batarya gönderildi ama sorun yine çözülmedi. Bunun üzerine cihazı servise gönderdim, tamir edildiği söylenip geri gönderildi fakat bu sefer de şarj maksimum 65'e çıkıyordu ve yine direkt şarjı bitiyordu. Tekrardan servise gönderdim ve cihazın modları olduğunu, ona göre bittiğini ya da bataryaların kullana kullana eski performansı vermediği söylenip hiçbir sorunu olmadığı söylenip aynen geri gönderildi. Değişim talep ediyorum, en başından beri fakat ciddiye alınmıyoruz ve servis buna karar verir deyip ısrarla servise almak istiyorlar. Cihazı şu an yine servise gönderdim. Cihazı alalı 4 ay oldu fakat tek bir kere kullanamadım ve hiçbir türlü de sorun çözülmüyor.

31 Aralık 2024 11:57 (Şikayetten 5 gün sonra)

31 Aralık 2024 11:58

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Hamza
07 Ocak 13:37

Merhabalar tekrardan bana ulaşabilir misiniz? Yetkili biriyle görüşmek istiyorum müşteri temsilcisi yetkisi olmadığı için sadece cihazı servise vermeyi öneriyor fakat cihaz zaten şu an serviste.

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge İle Sürekli Sorunlar Ve Güven Kaybı

14 Haziran 21:18
Fuat sonuçtan memnun değil

Fuat
12 Aralık 2023 12:41
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
09 Ocak 15:55
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
02 Kasım 2024 13:37