Bilal sonuçtan memnun değil

Bilal
26 Mayıs 2024 23:54

Dyson v15 süpürgemin halı başlığının üst manevra alanındaki iki adet tekerleği, süpürme esnasında çıktı. Çıkan parçaları incelediğimde geri takılamayacak şekilde olduğunu gördüm. Ürünü aldığımın daha 9. Ayı olduğu için garanti kapsamında parça değişikliği talep ettim. Görüntülü görüşme yaptım. Dyson müşteri hizmetlerinin bana önerdiği çözüm v11 başlığı göndermeleri oldu. Kabul etmedim. Bunun üzerine daha bir iki yıl önce piyasaya çıkmış olan orijinal ürünümün parçasının stoklarında olmadığını, bana stokların ne zaman yenileneceğinin belli olmadığı ve bu sürenin iki üç ayı bulabileceği söylendi. Ben bu ürünü alırken garanti kapsamında parça desteği verildiğini bilerek aldım. Herkese bu destek verilebiliyor ama biz beklemeye alındık. Daha üst model bir başlık teklif etmek varken alt model bir başlık gönderelim sorununuzu sözelim deniliyor. V15 desteğinin tam ve sorunsuz bir şekilde acilen tarafıma iletilmesini istiyorum. Dyson Yetkililerine çağrımdır.

30 Mayıs 2024 17:35 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ebru
26 Haziran 2024 16:47
Dyson Sözleşme İhlali Ve Saygısızlığı
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
21 Ekim 2023 14:50

Gizem
10 Eylül 2024 02:19

Şirin
18 Mayıs 2024 17:46
Dyson Garantisizliği Bir De Garantiye Garanti Yaptırmak Lazım
Dyson Garantisizliği Bir De Garantiye Garanti Yaptırmak Lazım
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
06 Mart 2025 20:54