26 Haziran 2024 16:47

Dyson V15 süpürgemi aldıktan çok kısa bir süre sonra halı başlığının tekerlek kısmı kırılmıştı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu belirtmiştim. Halı başlığının şu an stokta olmadığını, istemem halinde V11 başlığını yollayabileceklerini söylemişlerdi. Ben de V11 başlığını istememiştim, onlar da bana ürünün stoklarda olması halinde göndereceklerini söylemişlerdi fakat hiçbir geri dönüş almadım ve bunu da problem haline getirmedim. Ancak 11.06.2024 tarihinde Dyson V15 dikey süpürgemin toz haznesini boşaltmak için çıkarttığımda bir daha takamadım. Uğraşmama rağmen başarılı olamadım ve müşteri hizmetlerini yeniden aradım. Müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşme yaptığımızda ana gövdedeki silikonların da kalktığını belirttim. Cihazımın eskisi gibi çekim yapmadığını, değişim yapmak istediğimi talep ettim. Cihaz değişimi yapabilmeleri için hava akışının ölçülebilmesi gerektiğini, bunun için de toz haznesinin takılı olması gerektiğini söylediler. Tamam dedim. Toz haznesi ve halı başlığı için ürünlerin stokta olduğunu, 3 iş günü içinde ürünlerimin tarafıma iletileceğini beyan ederek görüşmeyi sonlandırdık. Tarafıma 20.06.2024 tarihinde e-posta yolu ile siparişimin iptal edildiği bilgisi geldi. Müşteri hizmetlerini tekrardan aradığımda dosya oluşturup size dönüş sağlayacağız dediler fakat yine dönüş alamadım. 26.06.2024 tarihinde tekrar aradığımda toz haznesinin stokta olmadığını, halı başlığını göndereceklerini söylediler. Ben daha makineyi alalı 13 ay olmuş, garantisi devam eden cihazımı kullanamıyorum. Aynı sebeplerden başka kişilerin ürünleri stokta olmadığı için daha üst modeli ile değişim sağlanırken benim için neden bu yapılmadı? Cihazımın mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini, ürünümün sıfır cihazla değişimini talep ediyorum. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşmem esnasında temsilcinin tarafıma 'İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz' gibi söylemleriyle de karşılaştım. Yaşadığım mağduriyeti Dyson gibi kaliteli bir markaya yakıştıramadım.

09 Ağustos 2024 19:24

Dyson V15 kablosuz süpürgemin silikon yerinde dökülmeler ve kopmalar olmuştu marka ürünümü incelemek için aldı silikon yerlerini değiştirdiklerini söylediler ama mor olan kısımlarını sanki kesmişler gibi hiç gözüküyor kesinlikle V15 başlığı gibi değil sanki başka süpürge haznesi gibi duruyor. Bu tür sıkıntılar yaşayan bir çok kişinin ürününü sıfırı ile değiştiren dayson benim ürünümü neden yenilemedi merak içerisindeyim. Sosyal medya fenomeni olmadığımız için mi böyle oldu düşünmüyor değilim. Böyle köklü bir markaya bu ayrımcılığı hiç yakıştıramadım Dyson kalitesini bu şekilde kullanmak istemiyorum bende ürünümün sıfırı ile değiştirilmesini talep ediyorum.

02 Temmuz 2024 10:40 (Şikayetten 5 gün sonra)

05 Ağustos 2024 10:00

Ürünü ısrarlarım neticesinde yetkili servisin incelemesi için aldılar güya üst gövdeyi yenilemişler mor olan silikon yerleri kesilmiş şekilde tekrar bana gönderildi bir çok kişininkini yeni ürünle değiştiren Dyson acaba benim ürünümü neden sıfırı ile yenilemedi sormak istiyorum Instagram fenomeni falan olmadığımız için mi. Yakışmadı Dyson hem de hiç

Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
19 Şubat 2024 23:04
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 11:16
Dyson V15 Süpürge Teknik Destek
Dyson V15 Süpürge Teknik Destek
Bilal sonuçtan memnun değil

Bilal
26 Mayıs 2024 23:54
Dyson V15 Parça Desteği Göndermiyor.
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Ekim 2024 12:39