Hayal
21 Nisan 2024 20:08

Dyson v15 süpürgem yine filtre temizliği uyarısı veriyor. Bundan 8 ay önce aynı uyarıyı vermiş ve şikayetimi buradan iletmiştim. Dyson yetkilileri tarafıma ulaşarak ürünü kendilerine göndermemi ve incelemeye alacaklarını söylediler. Gönderdim ve 1 hafta içerisinde yeni Dyson v15 gönderdiler. Bu olayın üzerinden tam 8 ay geçti ve yine aynı hatayı veriyor. Filtreyi söylenen şekilde temizlememe rağmen temizleme uyarısı yapıyor. İlk hatayı da ürünü aldıktan 8 ay sonra vermişti. Çok garip değil mi? Lütfen tarafıma ulaşmanızı ve yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

25 Nisan 2024 13:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Hayal

13 Eylül 2023 22:47
Filiz sonuçtan çok memnun

Filiz
23 Mayıs 2024 17:21
"Dyson yetkilisi arayarak durumu çözüme kavuşturdu. Teşekkür ederim"
Seher sonuçtan çok memnun

Seher
27 Eylül 2024 14:06
"Şikayetim üzerine firma benimle hemen iletişime geçti. Şikayetimi anlattım A** bey bu durumun filtrenin eskimesinden kaynaklanabileceğini yeni bir filtre alarak denememi tavsiye etti ancak ben filtre daha eskimeden bu uyarıyı almaya başladığım konusunda ısrarcı olunca servise gönderebileceğimi söyledi. Servise ulaştıktan sonraki gün makinemin ana gövdesinde problem olduğu anlaşıldığı için yenisiyle değiştirilerek süpürgem geri gönderildi. Teşekkürler Dyson Türkiye,"

Dyson Kategorileri