Dyson V15 Durma Sorunu

Dyson V15 Durma Sorunu
16 Nisan 2024 15:47382

Dyson v15 kullanıcısıyım, yaklaşık bir yıldır kullanıyorum ve son 5-6 aydır sürekli bir durma sorunu yaşıyorum. Defalarca kez müşteri temsilcisine bağlandım, ancak her seferinde farklı bir bahaneyle sorunum çözülmedi. En son video çekerek sorunumu anlattım, bu kez de süpürme yönünden kaynaklandığını söyleyerek yardımcı olamayacaklarını belirttiler.
Ancak yanılıyorlar, çünkü bazen süpürgeyi kullanmadan da duruyor. Eğer bu şekilde devam ederlerse Tüketici Hakları'na başvuracağım. Bir süpürgeye 25-30 bin lira verip sorunum çözülmezse, bunun peşini bırakmayacağım.

19 Nisan 2024 15:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yarem
19 Nisan 2024 16:16

Merhaba Dyson müşteri hizmetlerinden aranıp dalga geçer gibi 10 saniyelik bir görüntülü görüşmeyle süpürgeme baktılar ancak süpürgemin 10 saniye de durmasına imkan yok diğer görüşmelerde olduğu gibi başlarından atıp kapattılar böyle bir şirketin böyle çözümsüz bir müşteri temsilcileri olması gerçekten şaşılacak bir durum asla bu işin peşini bırakmayacağım ve elimdeki belgelerle beraber şikayette bulunacağım.

Dyson Süpürgemin Sürekli Duraklama Sorunu

22 Ekim 2024 00:09739

Dyson v15 şarjlı süpürgemin duraklayıp çalışma sorunu var. Daha 1 senedir kullanıyorum ve bu sorun 6-7 kez tekrar ediyor...

Dyson V15 Süpürge İle Süregelen Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

19 Mart 2025 17:201.877

Yaklaşık 1.5 yıl önce Dyson V15 süpürge satın aldım. Cihaz uzun süredir randıman vermiyor. Evi süpürmek zulüm haline gel...

Dyson V15 Dikey Süpürge

28 Nisan 2024 17:44620

"Videodaki gibi bozuk olan süpürgemizi sıfırı ile değiştirerek mağduriyetimizi olabilecek en iyi şekilde giderdiler. Emeği geçen bütün Dyson çalışanlarına gönülden teşekkürler. Satış sonrası desteği nedeniyle yeniden süpürge alacak olsam Dyson markasını tercih ederim. Dyson markasının diğer ürünlerini mutlaka deneyeceğim."

Tümünü Gör
Dyson Slim V12 Süpürge Sorunu!

Dyson Slim V12Süpürge Sorunu!

Zozan
Dyson V16 Islak Silme Başlığı Su Akıtıyor

Dyson V16 IslakSilme Başlığı Su Akıtıyor

Anıl
Dyson V16 Ürün Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Dyson V16 Ürün VeMüşteri Memnuniyetsizliği

Caner
Dyson V15 Süpürge Sıkıntısı!

Dyson V15 SüpürgeSıkıntısı!

Murat