Sinem sonuçtan memnun değil

Sinem
26 Mart 2024 22:07

Dyson V15 süpürgemin problemleriyle ilgili günlerdir bir yetkiliye ulaşmaya çalışıyorum, ancak mümkün olmuyor. Yaklaşık 30 dakika bekleme süresi sonunda bugün nihayet müşteri temsilcisine ulaşabildim; ancak 'Bunlar kullanıma engel değil, bu bir sorun değil.' ifadelerinden başka bir şey duymadım. Dakikalarca süren görüşme sonucunda 'İsterseniz e-mail atın, elinizdeki videoları gönderin, incelensin.' dendi. Attığım e-mailler kesinlikle iletilemiyor, 'Mail iletilemedi.' şeklinde geri bildirim alıyorum. Destek hizmeti almak ne zamandan beri bu kadar zorlaştı bilmiyorum. Dyson bir sene öncesine kadar böyle değildi; çok ilgiliydiler. Şu anda resmen sorunumu ciddiye alan birine ulaşamıyorum bile. Makinem, 5-6 yıldır kullanılan V8 gibi şu anda. Bunlar normal olabilir; ancak denenen sorunların hiçbiri arkadaşımın ve ablamın makinesinde yok. Bunu müşteri temsilcisine anlatmak o kadar zor ki... Bir sürü problem yaşıyorum. 1,5 yıl içinde bu hale gelmesi gerçekten çok üzücü.

01 Nisan 2024 15:28 (Şikayetten 5 gün sonra)

Özge
07 Ağustos 2024 16:40
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
01 Nisan 2024 14:11
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla
02 Nisan 14:21
Dyson V15 Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
08 Mart 2024 08:14